Orjinal Gri Jantı Siyah a Boyamak ! Ama ne ile ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım aşağıdaki fotoya benzer birşey çıkar ortaya.. camlar zaten filmli idi.. o yüzden sanki iyi gibi geldi bana siyah jant..

aslında aklıma birşey daha geldi ki o da şu.. bu jantı boyamak yerine şu kapı çıtalarına yapılan siyah folyo uygulamasını yapsam fecaret mi olur durum.. yani sudan falan etkilenir mi..

http://img159.imageshack.us/my.php?image=a2cu6.jpg

bence biraz kapatmış. beyaz yapmayı denedin mi.bence beyaz daha ii olur

Çetin siyah kapatır boğar demiştim sana ,aynen öle olmuş walla.Sen füme boya bence , kapı direklerinide karbon folyo ile kaplat.

Çetin siyah kapatır boğar demiştim sana ,aynen öle olmuş walla.Sen füme boya bence , kapı direklerinide karbon folyo ile kaplat.

aytaç zaten bu fotoya tam siyah girmedim film yaptım bir program ile jantların üstüne..yani füme gibi oldu, eğer boğdu dediysen füme boğdu..şimdi düşünüyorum da parlak bir siyah lazım bana sanki.. artık silah boyası mı olur ne olur bilemem ama parlak bir siyah lazım o belli..

aytaç zaten bu fotoya tam siyah girmedim film yaptım bir program ile jantların üstüne..yani füme gibi oldu, eğer boğdu dediysen füme boğdu..şimdi düşünüyorum da parlak bir siyah lazım bana sanki.. artık silah boyası mı olur ne olur bilemem ama parlak bir siyah lazım o belli..

bana da parlak bir siyah boya:D

Çetin walla siyah duruyo fotodaki renk fümenin daha griye yakın bir renk olması lasım bildiğim kadarıyla.

gecenlerde fıstık yesıle boyanmıs celık jant gordum guzel durmustu beyaza bursaspor :D

Çetin walla siyah duruyo fotodaki renk fümenin daha griye yakın bir renk olması lasım bildiğim kadarıyla.

işte benim ekranda ben o rengi görüyorum gayet :)

ya ben bir makro çekim yapacağım buna.. o zaman ak bıdıdı ile kara bıdıdı belli olacak.

Geri