Orjinal Gri Jantı Siyah a Boyamak ! Ama ne ile ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jantlar 15'' olduğu için koyu siyah jantları olduğundan daha küçük gösterebilir ve aracı boğabilir.Koyu füme yapıp kapaksız kullanırsan Compomotive gibi olur hatta millet orjin Compomotive sanar.Bi ark ımda siyah arabasının jantlarını aynı modelde ama balköpüğü rengine boyadı.Bakan dönüp bi daha bakıyodu.Tabi bu kadar jantla oynadıktan sonra bi yay ister araba.

Çetin sana nacizane bir fikir vereyim,jantları tam siyaha deilde koyu fümeye boya yada boyattır,göbeksiz kullan ve bijonları koyu kırmızıya boya, jantın çevresinede kontrast için kırmızı şerit tak.Fena olur benden sölemesi.Hatta bu beyaz-siyah-kırmızı bütünlüğünü aracının dışındada kullanabilirsin.Siyah stop ve far ve kırmızı kaliper, Opel logoso veya sticker gibi....

bence süper olur çetin...

jantlar 15'' olduğu için koyu siyah jantları olduğundan daha küçük gösterebilir ve aracı boğabilir.Koyu füme yapıp kapaksız kullanırsan Compomotive gibi olur hatta millet orjin Compomotive sanar.Bi ark ımda siyah arabasının jantlarını aynı modelde ama balköpüğü rengine boyadı.Bakan dönüp bi daha bakıyodu.Tabi bu kadar jantla oynadıktan sonra bi yay ister araba.

olabilir tabi bunlar nede olsa boyayı vurduktan sonra üstüne siyah da vurabilirim. yayları takmayı düşünüyorum zaten ama ondan önce bir power box düşünüyorum tabi c20let olayı hala uzak hedef olarak duruyor..

şimdi boyayı nereden alayım ? silah boyası mı alayım yoksa herhangi bir spray boya işimi görür mü?

ofli' Alıntı:
ben jantları kırsehirde boyamıstım arkadasım almıstı boyaları silah boyası aldık siyah parlak siyah bide vernik ısıtma makinasıylada ısıttık boyarken yardımcı olurum zaten boyayacaksan

valla olur hoca sen garaj a geliyor musun bilmiyorum sanırım bu hafta olmadı hafta ici yada haftaya hafta sonu yapacağım ben. ve benimle beraber kim yapmak isterse onlarda yapsın ama ben kesin yapacağım.

Sprey kaporta boyaları var nalburlarda onlardan al.Yada siyah yapıcam diyosan egsoz boyaları var onlar çok sağlam oluyor dökülme akma fln yapmıyorlar,ısıyada dayanıklılar ayrıca.

en iyisi fırın boya yaptırın
diğer boya tiplerinde darbe aldığında, taş geldiğinde, kalma olacaktır!
jantın tamamını boyatmayın en dışta, çerçeve şeklinde gri kalsın

kendimiz boyamak istesek ?

isteyebilirsin, bir süre sonra soyulma veya kalkma olabilir, Darbe alınca bazı iyi fırınlanmamış sıfır jantlar bile soyuluyor.

yahu bir sprey boya ne kadar ki 6-7 ytl en ufak çizilmeye anında müdahele ederim daha güzel işte :)

olabilir tabi bunlar nede olsa boyayı vurduktan sonra üstüne siyah da vurabilirim. yayları takmayı düşünüyorum zaten ama ondan önce bir power box düşünüyorum tabi c20let olayı hala uzak hedef olarak duruyor..

şimdi boyayı nereden alayım ? silah boyası mı alayım yoksa herhangi bir spray boya işimi görür mü?

valla olur hoca sen garaj a geliyor musun bilmiyorum sanırım bu hafta olmadı hafta ici yada haftaya hafta sonu yapacağım ben. ve benimle beraber kim yapmak isterse onlarda yapsın ama ben kesin yapacağım.

chatin yapmadan önce haber verirmisin? hafta sonu olursa bende geleyim. telefona bi mesaj at, atlar gelirim. 05353154585. boya olarak jant boyası diye satılan sprey boyalar var. herhalde diğerlerine göre daha dayanıklı olur.:)

chatin yapmadan önce haber verirmisin? hafta sonu olursa bende geleyim. telefona bi mesaj at, atlar gelirim. 05353154585. boya olarak jant boyası diye satılan sprey boyalar var. herhalde diğerlerine göre daha dayanıklı olur.:)

tamamdır abi haber verecegim.. bu hafta sanırım zor cunku yarın anıtkabir bugun garaj günü falan.. buradan da paylaşırım adımları ama cepten haber vericem sana ok.

Geri