Orjinal Gri Jantı Siyah a Boyamak ! Ama ne ile ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapım asamasını fotolar koyarsanız süper olur :)

bugün baktım jantlara gayet te boyabilir cinsten ikimizinki de sanırım boyanınca gayet güzel olacak bu jantlar..

jantları boyamak 1 hp güç veriyormus çetoletemi hazırlık

:D:D:D alt yapı yapıyo serdar abi çeto hırs yaptı seni geçecek :D

Sonucu bekliyorum ama kenarları gümüş olarak bırakırsan güzel olur bencede

ya ben let yapacağım dedim baktım sen yan çiziyorsun hemen yok standarta çevireceğim yok başka motor yapacağım.. e ne yapalım dışına çalışacağız artık..

bu arada standart astra ile bekliyorum hala.. :)

bence bu işe giriosanız 1kere girin ve tam manasıyla yapın.tekrar tekrar uğraşmak can sıkabilir.bence operasyon yapılabilecek bir jant.ben de bi ara düşünmüştün.benim düşüncem jantlar bijon kapağı olmadan kullanmak.fakat direk bijon kapağını söküp boyamak saçma olur.bijonların olduğu yere bi işlem yapılması lazım.traşlanıp gerekli yerlere macun uygulaması olmalı bence.ayrıca jantın kendi boyası komple kazınmalı ve profesyonel olarak boyanmalı.10 numara bi sonuç çıkacaktır.kolay gelsin şimdiden

bence bu işe giriosanız 1kere girin ve tam manasıyla yapın.tekrar tekrar uğraşmak can sıkabilir.bence operasyon yapılabilecek bir jant.ben de bi ara düşünmüştün.benim düşüncem jantlar bijon kapağı olmadan kullanmak.fakat direk bijon kapağını söküp boyamak saçma olur.bijonların olduğu yere bi işlem yapılması lazım.traşlanıp gerekli yerlere macun uygulaması olmalı bence.ayrıca jantın kendi boyası komple kazınmalı ve profesyonel olarak boyanmalı.10 numara bi sonuç çıkacaktır.kolay gelsin şimdiden

hoca haklısında o işlemleri yapmak yerine ben powerbox atarım motora.. biz optimum hatta minimum durumu irdeliyoruz daha çok..

o zaman haklısın.çünkü parayla doğru orantılı işler.

Geri