Orjinal Gri Jantı Siyah a Boyamak ! Ama ne ile ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim çetin. 3 nolu linkteki resimden herşey anlaşılıyor. bi deneyelim bakalım.:)

hadi bakalım beyler siz yapın güzel olursa bende yapacagım :D

Valla orjinal jantları siyaha boyatmayı bende cok istiyodum hatta bi ara araştırmıştım bile..Jantlara fosfat kaplatmayı hiç düşündünüz mü??Ben fısfıs boyanın akacağını düsünüyorum diğer türlü daha ii olabilir??

Son düzenleme:
Valla orjinal jantları siyaha boyatmayı bende cok istiyodum hatta bi ara araştırmıştım bile..Jantlara fosfat kaplatmayı hiç düşündünüz mü??Ben fısfıs boyanın akacağını düsünüyorum diğer türlü daha ii olabilir??

fosfat mı ? nasıl yani .. evet spray boya akabilir ama belkide denemek icin spray boya daha bir dogru karar şu aşamada.. zaten yakışırsa direk fırın boya yoluna gideriz belki.

evet sprey boya silah boyası ustunede 2 kat sprey verniklerden atıyosun muthiş oluyor

e hoca çözmüş bak işte .. direk düşüncelerimi okumuş.. sevgili ofli sende ankaradasın bu boyaları nereden temin edebileceğimizi yazar mısın ?

Çetin sana nacizane bir fikir vereyim,jantları tam siyaha deilde koyu fümeye boya yada boyattır,göbeksiz kullan ve bijonları koyu kırmızıya boya, jantın çevresinede kontrast için kırmızı şerit tak.Fena olur benden sölemesi.Hatta bu beyaz-siyah-kırmızı bütünlüğünü aracının dışındada kullanabilirsin.Siyah stop ve far ve kırmızı kaliper, Opel logoso veya sticker gibi....

Çetin sana nacizane bir fikir vereyim,jantları tam siyaha deilde koyu fümeye boya yada boyattır,göbeksiz kullan ve bijonları koyu kırmızıya boya, jantın çevresinede kontrast için kırmızı şerit tak.Fena olur benden sölemesi.Hatta bu beyaz-siyah-kırmızı bütünlüğünü aracının dışındada kullanabilirsin.Siyah stop ve far ve kırmızı kaliper, Opel logoso veya sticker gibi....

neden koyu füme öyle bir örnek gördün mü?

niye böyle diyorum şundan dolayı arabanın genel aksamında yan çıtalar olsun dikiz aynasının altı olsun siyah tema ağırlıkta bütünlüğü bozmayı düşünmedim hiç. ve kırmızı bir esinti olacaksa stopları full kırmızı yaparım artık yani sinyal kırmızı yanacak..

kırmızı sinyal lambası yasak mıdır ?

fosfat mı ? nasıl yani .. evet spray boya akabilir ama belkide denemek icin spray boya daha bir dogru karar şu aşamada.. zaten yakışırsa direk fırın boya yoluna gideriz belki.

Teknik olarak ben de tam olarak bilmemekle beraber sadece yapılışını seyrettim ve uğrasan adama bu sekilde bende arabanın jantlarını kaplatablir miyim dedim o da olur dedi..adam elektrolit gibi bişeyler war ona kaplıyacağı malmezeyi geçiriyo elektirik weriyolarmıs ve böyle adeta o kaplayacakları kimyasal yapışıyo ve en ufak bir pürüz kalmıyo..Siz sprey boya ile yapın bende böyle nası olsa ankara yakın bize bigün görüşür bakarız ama her iki türlü de güzel olcağına inanıyorum..Saygılar

ben jantları kırsehirde boyamıstım arkadasım almıstı boyaları silah boyası aldık siyah parlak siyah bide vernik ısıtma makinasıylada ısıttık boyarken yardımcı olurum zaten boyayacaksan

Geri