opelle böyle bi kaza ve ölüm yok şok oldum ya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teknogri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teknogri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkesin başına gelebilir,dikkatli olalım arkadaşlar allah rahmet eylesin,kazayı yapan arkadaşada geçmiş olsun bence hiç suçu yok,

Çok kötü bir kaza, Allah kimsenin başına vermesin. Çarpan adam için de kötü bir durum Allah yardımcısı olsun. Yaşamını yitiren kişinin hatası gibi duruyor... Arka kameradan görülebileceği gibi araç şoförünün olayı farketmesi için çok geçmiş, ki kurtarmak için elinden geleni yapmış gibi duruyor.

Son düzenleme:
edit... linki sonradan gördüm.
ölüm olmuş işte, ölüm yok kısmını anlayamadım..
allah rahmet eylesin :(

Son düzenleme:
haber daha yeni düştü milliyete .okudum çok fena bişey.
ölen kişiye allahtan rahmet dilemekten başka elimizden bişey gelmiyor.
kazaya karışan arkadaşa da geçmiş olsun.
allah yardımcısı olsun.ömür boyu unutulmayacak bir olay.
çok üzüldüm,ölen şahsa daha yeni eşi doğum yapmış

Çok kötü bir olay:(

Arkadaşlar birşey soracam. Yayaya çarpınca sürücüye ne gibi bi işlem uygulanıyor? Yaralanma ve ölüm durumlarında? Para cezası veya hapis cezası?

Arkadaşlar birşey soracam. Yayaya çarpınca sürücüye ne gibi bi işlem uygulanıyor? Yaralanma ve ölüm durumlarında? Para cezası veya hapis cezası?

Cana kasıttan falan yargılanma oluyormu acaba ?

Çok kötü bir olay ya. :(

kusur durumuna göre sanık az kusurlu ise cezasından yapılacak indiirmlerle ceza 1 yılın altına inerse diğer şartlarda varsa takdiren paraya cevrilebilir.

ilk mahkemeye kadar ceza evinde kalıyor.sonrada tahli oluyor diye biliyorum.en azından geçmişte böyleydi.ama onun vicdan azabı ve mağduriyet gidermek için karşı tarafa yaptığın maddi ve manevi destekler seni bitiriyor.

babam 1999da amasyada kaza yaptı arkadaşı bizim arabada vefat etti.traktör önlerine çıkınca bizimkilerde kaçamamış ve vurmuşlar.1 ölü e babam dahil 4 yaralı vardı.ilk mahkemede tahliye oldu.
ama hem maddi hem manevi olarak çöktük desem yeridir.suçlu olmadığı halde. gerisini siz düşünün.yıllarca süren mahkemeler falan filan.

Son iki haftadır canlı olarak bi kaç trafik kazasına şahit oldum. Yaralanma vardı hepsinde de. Hele birinde yaralının akrabaları sürücüyü döveceklerdi nerdeyse. Polisler zor aldı elinden.

Baya baya korkmaya başladım bu yayalardan. Geçen gün de topu tpou 2km yol gittim şehir içinde. Önüme tam 3 kez yaya fırladı. Üçünde de zor kurtardım. Hele birince yayaların ve benim verilmiş sadakam varmış. 2 kişi kol kola girip karşıdan karşıya geçiyolardı. Tam yolun ortasında diğer şahıs ters yöne çekmeye başladı. Yolun ortasında kaldılar. Ani fren yaptım ama Allah'tan ikisi birbirinden ayrılıp biri sağa sola 2 adım atıverdiler. Yoksa yeterli fren mesafesi yoktu. Duramadım:(

Tırslamaya başladım iyice:(
Allah kimsenin başına vermesin.

Geri