Opel'inizi satarsanız...

Ben Türkiye şartlarında yine opel alırdım...Öyle de görünüyor...Verdiğim paraya hem donanım, hem konfor,hem ekonomi,hem de tasarım açısından her kulvarda ben buradayım diyen bir marka olarak tercihim opel olacak...Yakın gelecekte 1.6 cdti motor geldiğinde sedan 1.6 cdti astra düşünüyorum...Bu niyetim, körü körüne bir aşk ya da heves değil, tamamen mantık evliliği...

almandan devam ederim ama marka olarak ne olur onu bilemem. iyi bi gezerim hoşuma hangisi giderse o olur.

satmadan alsaK olmamı ? :rakir:

sana takılmazsam rahat edermiyim...
yanlız çaptan düştün formunda değilsin bu aralar,biraz hızlandır şuraları ;)

astra f yi 2 yıl daha kullanırım herhalde sonra corsa d alırım yoksa 2 seneye yeni corsa çıkarmı bilmem:rolleyes: ama biraz zorlasam astra j belki kısacası opelden şaşmam :rakir::rakir:

Vectra a aracımı 2 yıl kullanıp 2 yılda 52000 km yaptıktan sonra ağustos ayında sattım.Biraz para biriktirip 2004-2008 model arası lancer almak niyetindeyim.Daha önce kendisiyle 6 aylık bir beraberliğimiz olmuştu.Tıkalı katalizörüne,bozuk oksijen sensörüne,patlak amortisörlerine rağmen beni yolda bırakmamıştı,ani ortaya çıkan ihtiyaç vesilesiyle satmak zorunda kalmıştım.Beni lancer fikrimden vazgeçirecek tek araç vectra a turbo 4x4 dür.

Geri