Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haklısın Kenan memleket çekiyor insanı benden bu gecelik bu kadar herkese hayırlı geceler ...

Emrah abi dediğim gibi yol üstü sayılır gelirsen beklerim...

Aytun abi uzun süredir yoksun nerelerdesin ve son olarak son beş dakika daha buradayım sonra kaçarım haberiniz olsun...

alper insallah sagsalim kavusursunuz kiziniza simdiden Allah kurtarsin diyorum.güzel bir yere benziyor dogru denizsiz olmuyor bizede denizin uzakligi 20 km cok yakin sayilmaz ama uzakta degil..memleket off özledim vallahi..hayirlisi insallah diyelim sanada iyi geceler..

Aslında imkan olacak OPC Zafiyi Almanya dan getirteceksin. Buraya gelen OPC lerde bile eksik. Son 40 dakikadır kızımla uğraşıyordum. Kendisi ağlıyorduda. Neyse iyi geceler diyeyim. Biraz rahatsız galiba. Pazar mangalda iptal olacak gibi. Umarım rahatsızlanmaz.

sanada iyi geceler Senol galiba birazdan yalniz kalacagim ..

alperciğim işler biraz yoğun ama sizi takip ediyorum kendine iyi bak.herkese selamlar

İyi geceler arkadaşlar. Benim kız hem uyuyor hem ağlıyor. Hasta olmaz inşallah.

Dur bakalım abi belki kalmazsın. Benim kız şuan uyudu ve artık ağlamıyor. Bir 5 dakika duman molası vereyim. Gerildim niye ağlıyor diye. Ah bu evlatlar yok mu?

eeeeeeeeee hepimizin basinda yoktur insallah birseyi ama varsa bir huzursuzlugu dikkat etmek lazim insallah hasta olmaz..bir duman molasida benden.

Geri