Opel Vectra 2.5 Sport Sizce Nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.5 cdx de düşünülebilir

Yahu piyasada kazasız araba var mı ?
Hakikaten kazasız temiz olanına adam 22 milyar istiyor.
Adam akıllı toplandıysa taklası belası yoksa 14 milyarada verirse kesinlikle alınır bu araç. (Sport sonuçta)

Ben adamla görüştüm aracın amörtisörlerinin + ön takımın yapılması lazım 1 dedi ama tahminimce 1.5 milyar rahat masrafı var.

Sport sonuçta her zaman kendini sattırır kazalı arabaya adam 20 istemiyor ki :)

Cihan bey araca kesinlikle iyce baktırın adam elimde raporlarım var diyor istediğiniz servisede götürün aracın arkasındayım diyor içinize sinerse fiyattada anlaşırsanız neden olmasın?

Yahu piyasada kazasız araba var mı ?
Hakikaten kazasız temiz olanına adam 22 milyar istiyor.
Adam akıllı toplandıysa taklası belası yoksa 14 milyarada verirse kesinlikle alınır bu araç. (Sport sonuçta)

Ben adamla görüştüm aracın amörtisörlerinin + ön takımın yapılması lazım 1 dedi ama tahminimce 1.5 milyar rahat masrafı var.

Sport sonuçta her zaman kendini sattırır kazalı arabaya adam 20 istemiyor ki :)

Cihan bey araca kesinlikle iyce baktırın adam elimde raporlarım var diyor istediğiniz servisede götürün aracın arkasındayım diyor içinize sinerse fiyattada anlaşırsanız neden olmasın?

valla kardeş bugün arabaya baktım aracın öncelikle ön tampon değişecek kırık....

araç yılgın duruyor direksiyon yırtılmış acilen airbagli direksiyon lazım komple kaporta-boya işleminden geçmesi gerekiyor...
komple mekanik işinden geçmesi gerekiyor alt takım
motorun çalışması fena değil düzgün çalışıyor araba
araba sağlı sollu kazası var. tespit ettik değişen yok ama düzeltme var
son 14 dedi sonrasında 13 dedi demin aradı seni sevdim kardeş çok sıkışığım sana en son 11.500 bırakıyorum dedi
abi dedim o araba en fazla 10 liraya yarar dedim düşünecek :)

Peki nedersiniz arkadaşlar :):)

eee arkadaşlar fikirleriniz...

Merhaba ERHAN Bey aşağıdaki linkteki araca isterseniz bir göz atın ben şahsen o galeriden bir çok araç alıp sattım çok iyi insanlar..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-2001-vectra-comfort-1-6-sirali-lpg/detay

Merhaba yusuf bey Aynınsın beyazı vardı bende 17.500 verdim aracı yüksek model almak için ancak durumlar uymadı arayışımı düşürdüm 13-14 arası birşey arıyorum çok teşekkür ederim ilginiz için

Bu araç pertti heralde

Bu araç pertti heralde

valla pertten toplandığı belli olurdu kardeş 4 tane kaporta boyacı adam bakttı tek tek söyle diler bana nelerin olduğunu

pertten toplama olan fatih abinin arabasıydı.İstanbulda pert oldu ankaraya gitti ama araba böyle değildi ve maunel vitesti tr de tek.

Geri