Opel Maceram Bitti...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mratoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mratoz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugüne kadar üç aracım oldu son ikisi opeldi biri 2001 astra g ondan sonraki 2004 easytronic corsa c fakat son aracımın beni şanzımandan dolayı üç defa yolda bırakmasının ardından satmak zorunda kaldık. Kısmetse hafta son yeni aracım olan Honda Jazz'ımızı teslim alacağız bu vesile ile artık opel maceramız bitmiş oldu, ama hala gönlüm opelde eşimin ısrarı olmasaydı yine opel alacaktım her ne kadar son aracımda kötü şeyler yaşamış olsamda opel alışkanlık yaratıyor... Herkese saygılar keyifli forumlar...

Yeni aracınız hayırlı olsun.Ne olursa olsun, opel bir tutkudur...

Acaba aracınızda ne gibi arızalar başgösterdi ve 3 defa yolda kaldınız? Bu konuda biraz daha ayrıntı verirseniz benim gibi easytronic kullanıcılarını aydınlatmış olursunuz.

kazasız belasız kullanmak dileğiyle
eminim bi gün opele geri döneceksiniz
;)

Ne diyelim hayırlı olsun ama opelim.neti bırakmayın olurmu saygılar.

Yeni aracınız hayırlı olsun

2005 yılında corsa ile jazz arasında kalmıştım ama dizel olması nedeniyle corsa yı seçmiştim

Opel'den sonra Honda ilaç gibi gelir ..

Kazasız belasız ve sorunsuz günler.

Opel'den sonra Honda ilaç gibi gelir ..

Kazasız belasız ve sorunsuz günler.

İlaç gibi derken Honda konfor yol tutus saglamlık olarak opelden ustunmu ? ilac gibi gelir diyorsunuz ama sorunsuzluk olarak dıyorsanız olabılır ama opelde sorunlu bır marka degıl

Arkadaşlar bugüne kadar üç aracım oldu son ikisi opeldi biri 2001 astra g ondan sonraki 2004 easytronic corsa c fakat son aracımın beni şanzımandan dolayı üç defa yolda bırakmasının ardından satmak zorunda kaldık. Kısmetse hafta son yeni aracım olan Honda Jazz'ımızı teslim alacağız bu vesile ile artık opel maceramız bitmiş oldu, ama hala gönlüm opelde eşimin ısrarı olmasaydı yine opel alacaktım her ne kadar son aracımda kötü şeyler yaşamış olsamda opel alışkanlık yaratıyor... Herkese saygılar keyifli forumlar...

Opel Şanzıman konusunda biraz zayıf sanırım, bikeresinde bende şanzımandan dolayı yolda kaldım. Üstelik manuel vitesti.

yeni honda'nızı güle güle kullanın.

Geri