Ynt: opel atm pendik
Pendik'te oturuyorum ama 1 ay sonra bakım yaptırmak için ATM'yi tercih etmeyeceğim.
1. Astra'dan önce de Corsa sahibiydim, Corsa ile kaza yaptım, sol kapıları ve sol arka çamurluğu boyadılar ve bir de kapı camlarını... Maskelemeyi bile becerememişlerdi, camlarımın kenarları kırmızı idi madd
2. Corsa'yı satıp Astra almak için çok uzağa gitmeyeyim bari dedim, satış temsilcisi bayan, bedava arka park sensörü teklif etti, peki dedim. Plaka işlemleri, kredi, kapora vb. derken birkaç gün geçti, hatırlattım park sensörlerini, tamam taktıracağım cevabına rağmen aracı teslim alırken olmadığını gördüm, daha fazala üstelemedim, iyi ki de üstelememişim, dandik bir şey takacaklar, Corsa'nın başına gelene benzer de arka tamponumun başına gelecekti belki de, o yüzden içim rahat... Astra'nın ön cam çerçeveleri tazyikli su ile yıkandığında deforme oluyor biliyorsunuz, güya aracı temiz teslim edecekler ya, yıkamışlar, deformasyonları ile teslim ettiler, vites topuzu da bir miktar çizikti... Ama önceden teslim tesellüm formunu imzalatmışlar bana, geçmiş olsun, satış temsilcileri böyle işte...
Opel ATM'de böyle şeyler normal olduğundan hazırlıklı olun, aracı teslim almadan önce imza atmayın, aracın başına gidin, içiniz rahat olursa imza atıp teslim alın arabayı... Ya da iyisi mi siz mümkünse uzak durun...