Opel Astra J Dizel Kızdırma Bujisi Tavsiyesi

burakcyln0026

Kayıtlı Kullanıcı
03-Afyonkarahisar
Arkadaşlar 2 sorum olucak size
1.İnternetten orijinal ürünler satılıyor.Tavsiye edeceğiniz bir site var mı ? Afyonkarahisarda yaşıyorum orijinal ürün bulamadım burada opel servisi özel var orda da yok.Bosh var dediler taktırmadım onuda.
2.Aşağıdaki GM ve MOPAR ürünlerininden hangisi orijinal ? Yada ikiside mi ? kodu aynı .

Ekli dosyalar

• opel-astra-j-1-6-dizel-isitma-bujisi-31448.webp
    opel-astra-j-1-6-dizel-isitma-bujisi-31448.webp
    22.8 KB · Görüntüleme: 3
  • 55570037.webp
    55570037.webp
    9.7 KB · Görüntüleme: 4
Arkadaşlar 2 sorum olucak size
1.İnternetten orijinal ürünler satılıyor.Tavsiye edeceğiniz bir site var mı ? Afyonkarahisarda yaşıyorum orijinal ürün bulamadım burada opel servisi özel var orda da yok.Bosh var dediler taktırmadım onuda.
2.Aşağıdaki GM ve MOPAR ürünlerininden hangisi orijinal ? Yada ikiside mi ? kodu aynı .
Cevap 1. Onlineyedekparca.com ve General opel den yıllardır alışveriş yaparım. Ürün açıklamasında ne yazarsa onu gönderdiler bugüne kadar.

Cevap 2. Gm markalı yedek parçaların üretimi opel'in stellantis bünyesine geçmesinden bir süre sonra sona erdi.

Vikipedi'de yazan
"Mopar, eski Chrysler Corporation'ın Amerikan otomobil parçaları, servis ve müşteri hizmetleri bölümü olup, şu anda Hollanda merkezli otomobil üreticisi Stellantis'e aittir. Mopar markası altında Stellantis şirketleri için birincil OEM aksesuar satıcısı olarak hizmet vermektedir.
Kaynak: Wikipedia (İngilizce)"

bilgiye göre opel'in orjinal parçalarının satıcısı mopar.

Bu arada bujinin orjinali, yani mopar etiketlisi de büyük ihtimalle bosch üretimidir ama yine de mopar etiketli olanla olmayan arasında üretimsel kalite farkı olabilir.

Ayrıca internette resimde Gm markalı görülen ürünü mopar gönderebilirler, çünkü dediğim gibi Gm markalı yedek parça çoktandır yok.

Sipariş verdim gelen ürünü paylaşırım gelince teşekkürler.

Geri