Opel astra h park sensörğ elektrik bağlantısı hk.

fatihoz02

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2008 model opel astra h enjoy kullanıcısıyım aracıma yeni aldığım park sensörünün montajını yaptım fakat elektrik bağlantısı için geri vitesten elektrik alabilmem için kabloda hangisi geri vites lambasına gidiyor bunu bulmam lazım ölçü aletim olmadıgından tesbit edemedim bir tane ampül söküp kablolalar bulmaya çalıştım ama oda olmadı en son stop lambasını komple söktüm o söketten hangi renk kablo geri vites lambasına gidiyor bulamadım konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Beyaz siyah

2 tane kablomu geri vites için ?

beyaz siyah derken tek kabloda beyaz siyahmı dmeek istyorsunuz?

Sokete bakın ne demek istediğim net şekilde görülüyor . Kahvenin yanındaki ilk kablo geri vites lambasıdır .

Unutmayın astra h da yüksek değer çeken bir sistemin elektriğini kesinlikle bir ampülden alamazsınız araç oraya gelen elektriği keser .

İşte sökmüşsün. Tak arabayı geriye bak hangisi yanıyor.

2 tane kablomu geri vites için ?

Sokete bakın ne demek istediğim net şekilde görülüyor . Kahvenin yanındaki ilk kablo geri vites lambasıdır .

Unutmayın astra h da yüksek değer çeken bir sistemin elektriğini kesinlikle bir ampülden alamazsınız araç oraya gelen elektriği keser .

Bu park sensörü kablolarını nereden içeri alabilirim? Araç SW sigorta kutusunun arkasındaki lambanın oraya koymayı düşünüyorum sensör beynini. Ekranı bazıları ayna görüş alanına kimide sağ yolcu koltuğunun önüne koymuş. Lamba sorun çıkarırsa sigorta kutusundan almak mantıklı mı? Hangi sigorta geri lambaya ait?

Bu park sensörü kablolarını nereden içeri alabilirim? Araç SW sigorta kutusunun arkasındaki lambanın oraya koymayı düşünüyorum sensör beynini. Ekranı bazıları ayna görüş alanına kimide sağ yolcu koltuğunun önüne koymuş. Lamba sorun çıkarırsa sigorta kutusundan almak mantıklı mı? Hangi sigorta geri lambaya ait?

Bagaja yüzünüzü döndüğünüzde sol tarafta tampon söküldüğünde görünen bir adet tapa var ; orijinal park sensörünün kablosu oradan içeri girer .

Arka tampon sökeceğiz ozaman. Uğraştıracak ozaman.

Çift msj oldu.

Geri