Kilit alarm gibi şeyler dost içindir, hırsıza yöntem çok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim şahinin kapıları açıkken komşunun alarmlı arabasından teybi çaldılar kontağı kapat teyp çanta vs bırakma görünürde sonra allaha emanet et gir evine ben öyle yapıyorum şahsen
Entegre sistemler orjinal olduğunda zaten hırsızın sökmesi sıkıntı eğerki sonradan yaptırıp çalınmasından korkuyorsan multimedya sistemi seçiminde dikkatli davranacaksın teyp hırsızlıkları bizim burada çok olduğu çok araştırıp jameson js-9000 modelli teyp almıştım önceki aracıma ve yine onu kullanıyorum şimdiki opelimde küçük önlemler iyidirentegre multimedya sistemleri olanların teybi eve götürme durumu veya gizleme durumu nası olacak?
Entegre sistemler orjinal olduğunda zaten hırsızın sökmesi sıkıntı eğerki sonradan yaptırıp çalınmasından korkuyorsan multimedya sistemi seçiminde dikkatli davranacaksın teyp hırsızlıkları bizim burada çok olduğu çok araştırıp jameson js-9000 modelli teyp almıştım önceki aracıma ve yine onu kullanıyorum şimdiki opelimde küçük önlemler iyidir
modelleri tanımıyorum da bu ucuz olduğu içinmi yoksa sökümü zor mu? birde araca yaptırılan başka önlem varmı? aracınız da çift kilit varmı ? benim araçta yok opel sonradan kaldırmış galiba.kesin çözüm olmasada hiç yoktan iyi olurdu..
entegre sistemler için aliexpreste dandik kasetli teyp görünümü olan kapak satılıyor camlarda film varsa sahte olduğ anlaşılmaz
hırsıza kilit olur mu demeyin ne kadar uğraşırsa o kadar iyidir alarm vs. bunlar hep zaman kaybı adam için daha abuk ve risksiz mallara yönelir
bende kamera sistemi aldım üşenmezsem bir ara takmayı düşünüyorum
çağatay kardeş o sitede arattım kaset görünüm kapak vs. gibi kelimeler bişey çıkmadı rica etsem link falan gönderebilirmisin? corsa ya uygun kapak bulunur mu acaba? ama camlarda film falan yoksa anlaşılırsa o kötü olur
bu arada senin araçta film falan varmı? camın dağılmasını zorlaştırırmı ? Kelebek camı ufak onda da çözüm sağlarmı bu film işi?