Hiç bir önlemim yok, alarm olmamasına karşın arka camlarda alarm markası stickerı var, bi ihtimal etkisi olabilir 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi yöntem benim yöntem sanırım 7 gün 24 Saat dairenin otoparkı
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:48 ----------
Daire derken çalıştım resmi kurumun otoparkı güvenlik kamerasının tam karşısında hehe
Dikkat et de çalıştığın kurumu bir gecede çaktırmadan özelleştirmesinler, Allah korusun araba da arada kaynar gider:maden:
Abim gece gece uykumu kaçırmabizim işler yukarı ile direk bağlantılı olmasından dolayı korkarlar durduk yere çarpılmayalım diye :rakir::rakir:
Hırsıza kilit olmaz, kilit dost için derler. Ankara'da otururken karşı komşumun arabasından teyp çalındı. Arabada son sistem alarm, arabanın durduğu bahçede her gelip geçene havlayan iri yarı bir köpek, otopark aydınlatma lambası, benim mutfaktan bahçeye çıkılan kapının üzerinde bulunan harekete duyarlı aydınlatma lambası (araba ile ışık arası 2,5-3 metre). Bütün bu ayrıntılara rağmen hırsız dalga geçer gibi arabadan teyp çalmıştı. Benim 2 aracımda alarm var, teyp olarak da orta kalite sayılabilecek tarzda teyp kullanıyorum, ilaveten kasko sigortası var. Hırsız o dandik teyplere de göz koyarsa yapacak bir şey yok, sadece yuh derim o kadar![]()
bakın, ben jummer devre kesici konusunu araştırmıştım. sadece can sıkıntısından.
ve daha sonra jummer devrelerinin neden internette yasakladığını yazıyorlardı. sebebi hırsızlarmış. alarm malarm hikaye hale geliyor o zaman...
çingene mahallesi gibi çokda kötü yerlerde oturmuyorsanız,, birşey olmaz sanırım. 50-100 tl lik teyiplere mi göz dikecekler ?
önceden yaşadığım çingene mahallesine yakın apartmanda, karşımızdaki kamyonun aküsünü çalmışlardı...
+ bir gecede adamlar ellerine bıçak alıp tüm arabaların lastiklerini kese kese gitmişler.
bence en önemlisi yaşadığınız çevre.
sayın smihci, sanırım baya usta hırsıza mı denk gelmiş nedir? Alarm varken nasıl içine girebilmiş anlamıyorum. Sanırım akü bağlantısını birşekilde kesmiş aklıma başka bir şey gelmiyor. Benim aracımda kendiliğinden beslemeli alarm var. heralde bunu devre dışı bırakmak daha zordur?
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 07:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 07:53 ----------
üstat multimedya sistem taktıranlar direkt hedefte o zaman.. çünkü fiyatları çok daha pahalı? Kaskoya dahil etme dışında sadece o sisteme yönelik bir önlem pek aklıma gelmiyor? Herhalukar da bir şekilde o yerinden çıkar sanırım. Bu arada kapıyı alarmla kitliyorum zaten o takıntı bende mutlaka kapıyı elle kontrol ederim. Jammere karşı çözüm bu![]()
Ben bundan 10 sene kadar evvel çalınan Vectra B ye denk geldim, immobilizer olayını aşan bir hırsız alarmı da aşar. Bence de hırsız alarmın akü bağlantısını kesmiş olmalı, zira eskiden alarmlarda kendiliğinden besleme özelliği çok bilinmezdi.
Ses sistemlerini kaskoya işletmek en sağlam yol. Jammer korkusu nedeniyle aynı kontrolu bende yapıyorum. Arabanın çalınması bir yana yaşanan yasal rezillik daha beter![]()