- Konuyu Başlatan
benim karşıma tesadüfen çıktı hangi araçların var bilmiyorum multimedialar büyük olduğundan ikiye bölünmüş olarak düşünün üstü kaset çalar altıda eşya gözü gibi yapmışlar ama baya oldu bunu göreli yine çıkarsa linkini eklerim bende cd30 mp3 olduğundan çok önemsemedimbenim arka camlar orjinalden %70 karartmalı olduğundan mecburen ön iki cama ve kelebeklere 2 numara diye tabir edilen filmden yaptırdım yarısı açık yarısı koyu hiç sevmiyorum
film camın dağılmasını önler mi normal filmlerde önlüyor ama esas güvenlik filmleri var sanırım daha kalınlar onlar daha iyi birde sokakta bırakıyorsanız kapalı yada güvenlikli bir otopark garaj yoksa sokak lambasının altı her zaman için en garantidir biz motosikletçilerin taktiğidir
![]()
ok. tamam o ürünü bulursam linki bekliyorum çünkü merak ettim ve satın alabilirim. peki orjinal olmayan yani sonradan yaptırılan filmler muyanede geçmiyor polisde ceza yazıyor diye duymuştum herhangi bir sıkıntı olmuyormu ve yasak değilmi şu an?
Öte yandan şu kamera sisteminden az bahsedebilirmisin markasıyla?
Birde kafaya taktığımı çift kilit olayı sonradan araca ekletilemiyor değilmi? neymiş opel sonradan can güvenliği için kaldırmışmış. daha maliyetli olduğundan kaldırmıştır kesin üstelik kitapçığında hırsız kilidi diye açıklama hatırlıyorum yani trye gelenlerinden özellik kırpıp öyle göndermişler? bu kilit olsa iyi olurdu en azından pat diye kapıyı açamazdı yani??