Nerde ?hangi saatte cevirme var??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
trafikten men?yok öyle kolay değil o işi,okdar da değil

trafikten men?yok öyle kolay değil o işi,okdar da değil

Men olmasa dahi yazdıkları cezalarla övünüyorlar.Yalanmı?Ben Çorum luyum ve memlekette şehir içindeki caddelere radar koyuyorlar.Ben de diyorumkı kanun dediğin heryerde aynı olmasa adil olmaktan çıkar taraf olur sadece.

Men olmasa dahi yazdıkları cezalarla övünüyorlar.Yalanmı?Ben Çorum luyum ve memlekette şehir içindeki caddelere radar koyuyorlar.Ben de diyorumkı kanun dediğin heryerde aynı olmasa adil olmaktan çıkar taraf olur sadece.

tepelerindeki müdür kota koyup belli kotayı dolduramayanları ilçeye,noktaya,nöbete gönderme tehdidi ile korkutursa ne beklersin ki?

tepelerindeki müdür kota koyup belli kotayı dolduramayanları ilçeye,noktaya,nöbete gönderme tehdidi ile korkutursa ne beklersin ki?

beni cevirdi camlarında film var dedi ekzostta var dedi ceza yazacam dedi orda yolun kenarında dururken yanımızdan dünya kadar benim ki gibi film cam yapılı arablar geciyor memura dedim ki e onları niye cevirmiyorsun dedim günün talihlisi benmiyim dedim bana sen karışma işime dedi adalet veya kural herkese varsa amenna ama loto bana vuruyorsa ben orda başlarım böyle işe!başına gelmeyen bilemez bilmeyen ne konuşsun ne yorum yapsın!

Benim sitemim memurlara değil zaten.Başlarındaki adamlardan kaynaklanıyor.Ama yazık yani buraları böylesine serbest bırakıpta başka yerlerde vatandaşı kasmanın mantığı nedir?

kartal sahilde 9 palmiyeleri geçtikten sonra kartala gelirken ışıklarda.

dragosdan sahile inerken maltepe tarafından günün her saati orda oluyo ekipler

küçükyalı sahilde üst geçiti geçtikten hemen sonra kaldırımda connect bekliyo radar 100 metre ilerde ekip çevirmesi yapıyo

kartal köprüsüne çıkarken e-5 e bağlanılan ara yolda bekliyorlar

minibüs yolundan bağdat caddesini geçtikten sonra sahile bağlanırken altıntepeyi geçtikten sonra.

buralar sürekli polis gördüğüm yerler artık bu yolları kullanmıyorum :) bu arada nie herkez boşuna bi suçum yok nie kaçayım demişki benimde hiçbir suçum yok geçenlerde mecidiyeköyde bi arkadaşı polis çevirip araban çok hoşuma gitti diyerek aracını bağlamıştı hatırlatmak isterim ;) böyle gerizekalılarla uğraşmamak için kaçıyorum polislerden bi cezam olduğu için değil.

arkadaşlar bir noktada kulaktan dolma ve eksik bilgi var sanırım.

TRAFİKTEN MEN SEBEBLERİ

1-Tescil İşlemlerini yaptırmamak-noter satışından sonra 30 gün içinde ruhsatı kendi adımlıza almamak
2-Sigorta eksikliği-fenni muayene eksikliği
3-Herhalde bu madde önemli ki bu maddeden işlem çok oluyor:Ama teknik şartlar ne anlama gelmekte ben anlamadım
Teknik Şartlardaki esaslara uygun olmayan araçlar
4-Alkollü araç kullanmak
5-Bunlarla birlikte sürücünün ehliyetinin puanının dolması sırasında,alkollü iken araç kullanması sırasında yanında alkollü olmayan veya hemen hazırda sürücü ehliyetli birinin bulunmaması durumunda araç bağlanır.Bunların dışında bağlamaya itiraz edebilirsiniz.Ancak modifiyeli,eksozu açık ve renkli camlar gibi Fenni Muayeneye aykırı durumlarda aracınızı kafadan bağlarlar.Otoparka çektirirler,siz tekrar fenni muayene yaptırıp geri alabilirsiniz.

Konuyu okumadan,anlamadan,saçma gelsede karişmadan boş konuşmadan duramayan,konuyu kirleten anlayişsiz,saygisiz ,boş konuşan,boş karişan ,her şeye burnunu sokan insanlar olduğundan konuyu sildim.teşekkürler arkadaşlar O KADAR BELİTMEME RAĞMEN ,KONU DIŞINA ÇIKIP ,KONUYU SAPTIRDINIZ VE FİKRİNİZİ SÖYLEYİP SAÇMA DEDİNİZ.HALBUKİ KONUYU YAZARKEN OKUSAYDINIZ ANLARDINIZ BEN SİZE FİKRİNİZİ SORMADIM,KATILIP,KATILMADIĞINIZIDA,ŞAÇMA MI DEĞİL Mİ DİYE DE SORMADIM!!!!!!VE KONUYU KİRLETMEYİN DİYEDE BELİRTMEYE ÇALIŞMIŞTIM!! yine ne olduğunuzu hemen gösterdiniz.bravo ...AYNI HAVAYI SOLUYORUZ AMA?

Not: Ya aslinda foruma forum ahlakini bilen insanlar,konuşmayi,saygiyi bilen arkadaşlar almak için test mi yapmak lazim!!yoksa kalici hata geçmez mi hiç!!!

MODERATÖRLER SİLİN GİTSİN BU KONU,BU ARKADAŞLAR DÜZELMEYECEĞİNE GÖRE;KONU SİLİNSİN RAHATLASINLAR!!BOŞ KONUŞCAK NASIL OLSA BİR SÜRÜ TOPİC VAR ORDA YAZARLAR!!!
BEN DAHA NE DİYİM?(bu uyarı mesajına rağmen bu sırada, hala o gereksiz mesaj atanlar, attıkları gereksiz mesajları savunuyolar) ,HALA BU MESAJI OKUYUP ,ANLAMA VE ONA GÖRE DAVRANMA OLASILIĞINIZ YOK HERHALDE(KONUYU KİRLETMEK İÇİN SAPTIRMAK İÇİN ÇABA GÖSTRENLER)HALA NE YAPTIĞINIZIN FARKINA BİLE VARAMADINIZ YA;O KAHREDİYO BENİ.
NOT:MODERATÖR ARKADAŞA MESAJ ATIP KONUNUN ÖNCEKİ İÇERİĞİNİ ANLATTIM(ZATEN FORMU OKUYUNCA YİNE ANLAŞILIYO İÇERİĞİ)VE DEVAMINDA NE OLDUĞU ZATEN GÖZÜKÜYO,KONUNUN SİLİNMESİNİ İSTEDİM,DAHA FAZLA KAHROLMAMAK İÇİN!

BU ARADA KONUYA SAYGI GÖSTEREN ,DESTEK OLAN VE SAYGI GÖSTERMEYENLERE Bİ ŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.KONUNUN KARIŞMASI İÇİN KARŞI DAVRANIŞLARDA BULUNAN ARKADAŞLARADA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM!HER ŞEYİN KARMAN ÇORMAN OLMASI İÇİN ÇABA SARF EDEN VE YAZDIKLARIMA ALDIRMADAN KONUYU KİRLETEN VE SONRADA HİÇ BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANAN ARKADAŞLARA DA ÇOOKK TEŞEKKÜR EDERİM!!!!

+10000 bencede çok saçma bir konu ve bu şekilde farkinda olmadan birbirimizi suça itmekten başka işe yaramaz

????????????????(sanki kendi yapmamış gibi, tekrardan yazmış !!?????

(moderatöre sesleniyorum????!!!(ilk yazıyı okuyup kendini orda bulamamışları ,siz uyarıp ;orda bahsedilen kişi olduklarını bide siz söyleseniz!!

VALLAHİ PES

Son düzenleme:

aynen ya, Çorum'da çok kontrol var.
babam şehirdışında sisleri yakmış, Çorum'a girince kapatmayı unutmuş 45 lira ceza yedi.
birgün de saat kulesinin dibinde alkol testine tabi tutulduk:kop::kop:
tabi babam polise bir süre bakakalınca polis itiraf etti uygulamak zorunda olduklarını :D
arada sırada da emniyet kemeri uygulamaları yapılıyor.
radarları da unutmamak lazım, şehiriçinde sorun yok ama çevreyoluna bile radar uygulaması getirdiler, şehrin sınırından geçen bölgeye 50 km sınırı uyguladılar ve bundan haberdar olmayan birçok kişi ceza yedi...

Geri