Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trafikten men?yok öyle kolay değil o işi,okdar da değil
Men olmasa dahi yazdıkları cezalarla övünüyorlar.Yalanmı?Ben Çorum luyum ve memlekette şehir içindeki caddelere radar koyuyorlar.Ben de diyorumkı kanun dediğin heryerde aynı olmasa adil olmaktan çıkar taraf olur sadece.
tepelerindeki müdür kota koyup belli kotayı dolduramayanları ilçeye,noktaya,nöbete gönderme tehdidi ile korkutursa ne beklersin ki?
tepelerindeki müdür kota koyup belli kotayı dolduramayanları ilçeye,noktaya,nöbete gönderme tehdidi ile korkutursa ne beklersin ki?
+10000 bencede çok saçma bir konu ve bu şekilde farkinda olmadan birbirimizi suça itmekten başka işe yaramaz
ARKADAŞLAR,FORUM BİZİM İÇİN BİRAZ İŞE yarasın diedim aklıma bu geldi? herkes burda çevrildim,şundan ceza ...
Forum bizim çok işimize yarıyor. Kullanmasını bilmek lazım![]()
Ben konu ile ilgili yorum yapmadım ama yazdığın şu iki satır aklıma geldi tekrar nedense...
Men olmasa dahi yazdıkları cezalarla övünüyorlar.Yalanmı?Ben Çorum luyum ve memlekette şehir içindeki caddelere radar koyuyorlar.Ben de diyorumkı kanun dediğin heryerde aynı olmasa adil olmaktan çıkar taraf olur sadece.