Nerde ?hangi saatte cevirme var??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu gerçekten hakettiği yere geldiğine göre :)

katılıyorum.;)

altunizade millet parkı şile otobanı tarafında
ataşehir örnek mahallesi çarşı içinde
bulgurlu eyüboğlu kolejin bulunduğu cadde üstünde

genelde buralarda oluyor ama saat kaç gibi ve ne sıklıkta bilemiyorum.
benim karşılaştıklarım bunlar.

Konuya ne kadar tepki gösterilmiş... Yazık.. Arabasında hiçbirşey olmayan arkadaşlar resmen bombalamış konuyu...

Burası Türkiye.. Benim aracımı "yarış kolutğu ve bodykit" 32.maddeden bağlamaya çalışan , üstüne üstlük GM ve Opel'den 3 adet belge getirmeme , katalog göstermeme rağmen hala "aracın karayolları uyumluluk belgesi + mühendisler odasından planını" isteyen bir zihniyet var bizi yöneten..Bu yüzden konu gayet güzel düşünülmüş.

Umarım bir gün denk gelirisiniz de anlarsınız halimizi.. herneyse.

Şile yolu üzerinde Ömer'li ve Paşaköy kavşağına gelmeden 50 mt önce Jandarma çevirme yapıyor.Ancak zamanı yok,2 senedir 3-4 kere denk geldim.Radar + GBT bakılıyor. Rampada kaptırıp gelmeyin,dikkatli gelin.

Paşaköy-İstanbul Park-Orhanlı orman yolunda , Ömerli istikametinde genellikle gece , ancak bazen gündüz jandarma kontrolü yapılıyor.

Gece 12:00 den sonra rastladıgım kadarıyla genellikle,E-5 e Kadıköy'den bağlanan yolda (Fenerbahçe stadından cıktıktan ve harem sapagına gelmeden önceki Göztepe sapağı) GBT ve Alkol kontrolü yapılmakta.

Son düzenleme:
Sahrayıcedit Atatürk cad girişi
Bağdat Caddesi Bostancı girişi
Bağdat Caddesi Etem Efendiden sonraki ışıklar
Bostancı sahil yolu

Türkiyede yaşıyorsan kardeşim bu trafik polislerinden giriyorsan denetlemeye bu konuyada ihtiyaç vardır!!!
Ben her gün girdiğimde forumöa şöyle bi bakıyorum bir sürü boş beleş konular var iyi gireyim hepsine bana boş gelenlere peh bunu biçim konu aman buna konu mu açılır ee bu bana lazım değil ki niye actınız böyle konu diye yazayım donatayım olacak iş mi allah aşkına ben düz vites severim abi diyim mi otamatik vites severler konusuna ne kadar sacma otamatik vites sevilirmi boş konu bu diye?

Sen arabanı dört dörtlük yap o polis seni daraltacaksa hani arabanda tebeşir tebeşirini çıkar dediğine şahit oldum ben daha ne olacak muayene istasyonundan gecen bir uygulama polisten gecmiyor gibi bir saçmalıkta birtek bizim ülkemizde olduktan sonra ( CAM FİLMİ - (POLİS FİLMİ)) Ben bu memlekette çevirmeye girmek istememmmm arabamda hiç bişey yokkende polise ağız burun eyemem aman abi bişey yok benima arabamda diye!!!

Gölbaşından kepekli samsun istikametinde hemen hemen akşam üstlerine doğru genelde kontrol oluyor!çumartesi geceleri çetin emeçte balgat istikametinde alkol denetimi oluyor
hafta sonları tunalı hilmi de beymen önünde yada arjantin inişinde oluyor
güvenlik caddesinde caddenin sonunda alkol cevirmesi oluyor!

Artık Aydında Vali konağının orada gündüzleri Kasksız motorlar ve modifiye (siyah film ve jan janlı) araçları çeviriyorlar yolu aydından gecen arkadaşlar olursa Denizliden gelip İzmir asfaltı üzerinde yol alıyorsanız İncir heykeli gördünüzmü sağa dönün cünkü 100mt ileride çevirma var uygun rotayı google maps'dan cizdim bakabilirsiniz.

http://maps.google.com/maps?f=d&sou...37076&sspn=0.002347,0.004823&ie=UTF8&t=h&z=17

mecidiyeköyden kopru altından dondugunuzde hemen karsınızda 24 saat polıs kontrolu nerdeyse var halıc koprusunu gecınce yan yolda ayrıca yıne mecıdıyekoye gıderken caglayan sapagına gelmeden eger yan yola gırersenız kesınlıkle cevırıyorlar ... sılvrıde ıse adamların ne zamn nerde yapıckları hıc bellı olmuyo :)

İşin kısası demekki bizden büyük Abilerimiz,Hiç genç olmamışlar;) Bu forumda Ortalama 18 25 yaş arası kaç kişinin aracı tamamen stock'tur??Hepimiz en kötü film,müzik sistemi,Egzos vb. şeyler yaptırıyoruz.BENCE rahatsız edici olmadığı sürece Bu uygulamaya bize karşı çıkan Abilerimiz anlaş göstermelidir diye düşünüyorum..Saygılar.

Ağrı da 24 saat kimse kimseyi çevirmiyor.Şaka bir yana burda polis amcalar vatandaşı kazanalım mantığıyla kimseye pek dokunmuyorlar.Ama başka yerlerde de kontroller de trafikten men ettikleri araç sayısı ile övünüyorlar.Acep sebebi ne olaki?

Geri