Nerde ?hangi saatte cevirme var??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mert ben konunun özünü bilmiyorum, açtığın konuyu gördüğümde gerekli değişiklik tarafından yapılmıştı. Ama gereksiz kırıcı tabirler kullanılmaya başlayınca üzüldüm. Herkes fikrini açıkca yazabilir. Gerekli veya gereksiz her türlü yoruma açık olmamız gerekir. Başkalarından saygı bekliyorsak bizlerde başkalarına saygı göstermek zorundayız.

Konunun akibeti bölüm sorumlusu arkadaşımıza aittir.

Savaş abi;beni anladığınızı sanmıyorum(aslında anladığınızı biliyorum ama)siz böyle politik konuşunca forumdaki saygı durumunu anlamayan arkadaşlar da bir adım ilerleme olmıycak.başka bi konu açınca yine aynı şeyler olucak.sizin beni çok iyi anladığınızı biliyorum.ilk mesajımı okursanız,diğer arkadaşlarını ne yaptığı hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.her şey açık....saygılar(herkezin fikrini açıkça yazmasını istemedim...ilk mesajda zaten belirttim...fikirde paylaşılmıycaktı zaten...sadece bilen bildiği çevirmeyi yazıcaktı.(çok basitti aslında)siz de benim yapmaya çalıştığım bu direkt(saf,öz,basit)sadece bilgi(fikir değil)paylaşımına destek olucağınızı ve forumun bir adım ileri kat etmesinde yardımcı olucağınızı düşünüyorum. SAYGILAR

Son düzenleme:
konu bana gereksiz değil gibi geliyor. tam bilgim yok ama polislerin günlük belirli sayıda kontrol yapmaları lazımmış sanırım, bu kontrole normal bir araca sahip ama zevk için film yaptırmış birisi denk gelse başı ağrıyacak.
en azından kontrol noktalarını bilse yolunu değiştirir, birşeyler bulur. sanki arkasından kovalıyorlarmış gibi kaçacak değilya.

ama yorumlardan sonra konu sahibi alev topuna dönmüş
kendisi de ilk mesajında bahsettiği kişilerin bir parçası olmuş :)

bkz: Konuyu okumadan,anlamadan,saçma gelsede karişmadan boş konuşmadan duramayan,konuyu kirleten anlayişsiz,saygisiz ,boş konuşan,boş karişan ,her şeye burnunu sokan insanlar olduğundan konuyu sildim.

burada da birçok boş laf yokmu? :D
foruma üye alırken adamlık testine sokmak yerine Türkçe testine sokmanın daha çok getirisi olur, birbirimizi daha iyi anlarız ve gereksiz atışmalara girmeyiz :)

Savaş abi;beni anladığınızı sanmıyorum(aslında anladığınızı biliyorum ama)siz böyle politik konuşunca forumdaki saygı durumunu anlamayan arkadaşlar da bir adım ilerleme olmıycak.başka bi konu açınca yine aynı şeyler olucak.sizin beni çok iyi anladığınızı biliyorum.ilk mesajımı okursanız,diğer arkadaşlarını ne yaptığı hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.her şey açık....saygılar(herkezin fikrini açıkça yazmasını istemedim...ilk mesajda zaten belirttim...fikirde paylaşılmıycaktı zaten...sadece bilen bildiği çevirmeyi yazıcaktı.(çok basitti aslında)siz de benim yapmaya çalıştığım bu direkt(saf,öz,basit)sadece bilgi(fikir değil)paylaşımına destek olucağınızı ve forumun bir adım ileri kat etmesinde yardımcı olucağınızı düşünüyorum. SAYGILAR
Asıl sorun tahammülsüz oluşumuz, bir mesajda, bir arkadaşımızı saygıya davet ederken diğer mesajda aynı hataları kendimizin yapması. Tekrar belirteyim, açtığın konunun orjinalini bilmiyorum. Ama açılan bir konuyu veya yapılan bir yorumu beğenmiyorum diye argo veya hakaret kabul edilebilecek tabirlerin kullanılmasını da yanlış buluyorum.

Açınlan konu; nerde ne zaman trafik uygulaması oluyor.cam filmi kullanan arkadaşlarımız falan var bunların ceza yemesini bi nebzede olsa engelleyelim..

Gayet güzel ve gerekli bi konuydu fakat forum kuralları buna ne der bilmiyorum.Sabahtan beri konuyu takip ediyorum ama gelicek yorumları bildiğim için bişey yazmadım haklıda çıktım.Sürekli konu açan kişilerin açıkları ve yanlışları aranır oldu kimsenin kalbini kırmaya gerek yok gelen cevaplar çok yanlıştı..

Forumda her hafta cam filminden radardan ceza yedim diye konu açılıyor bunları izliyeceğimize biraz birbirimizi bilgilendirmek güzel olurdu.Kimseye burda suça davet etmiyoruz ama kimseninde cam filmlerinden dolayı ceza yemesini istemiyoruz belli uygulamarı bilgilendirmek arkadaşlarımızı korumak suç oluyor..

Kimseye zil zurna için çıkın sürat yapın biz kontrolleri söyleriz demiyoruz ama bazı uygulamalar vardır film,sis,vb şeylere bakılır sadece buralarda dikkatli olunsun diye açılmış güzel bi konuydu ama rezil oldu gitti malesef..

cumartesı gecesı karum onu
cumartesı gecelerı akay cıkısı eskısehır yolu ıstıkametı
cumartesı gecelerı bazen hacettepe unıversıtesı onundekı kavsak
genelde ankara samsun yolu sıtelerden mamaka gıderken radaar
bazen anakra samsun yolu sıteler aydınlıkevler arası kopru ayagı radar

Açınlan konu; nerde ne zaman trafik uygulaması oluyor.cam filmi kullanan arkadaşlarımız falan var bunların ceza yemesini bi nebzede olsa engelleyelim..

Gayet güzel ve gerekli bi konuydu fakat forum kuralları buna ne der bilmiyorum.Sabahtan beri konuyu takip ediyorum ama gelicek yorumları bildiğim için bişey yazmadım haklıda çıktım.Sürekli konu açan kişilerin açıkları ve yanlışları aranır oldu kimsenin kalbini kırmaya gerek yok gelen cevaplar çok yanlıştı..

Forumda her hafta cam filminden radardan ceza yedim diye konu açılıyor bunları izliyeceğimize biraz birbirimizi bilgilendirmek güzel olurdu.Kimseye burda suça davet etmiyoruz ama kimseninde cam filmlerinden dolayı ceza yemesini istemiyoruz belli uygulamarı bilgilendirmek arkadaşlarımızı korumak suç oluyor..

Kimseye zil zurna için çıkın sürat yapın biz kontrolleri söyleriz demiyoruz ama bazı uygulamalar vardır film,sis,vb şeylere bakılır sadece buralarda dikkatli olunsun diye açılmış güzel bi konuydu ama rezil oldu gitti malesef..

Saolasın,arkadaşım,kimsenin beni anlamadığından dolayı(konuyu destekleyen arkadaşlar dışında)bende başka bi dil kullanıyorum diye düşünüyordum.ASLINDA SORUN NE OKUDUĞUNU ,SENİN ANLADIĞIN GİBİ ANLIYAMAMAKMIŞ;demek ki okuyunca ,anlaşıla biliyormuş.tabiki okuyana bağlı;orasıda bir gerçek..duyarlılığın için teşekkürler..bu ara yaşına baktımda 22 miş. şaşırdım.niye mi? daha olgun insanlardan bu yorumu beklerken,aslında onlardan gelmemesi şaşırttı.durumu anlamanın zor olmadığınıda,konunun özünüde çok güzel anlamışsın ,anlatmışsın ve özetlemişsin.
Teşekkürler.keşke senin gibi anlayışlı!,duyarlı bir çok kişi olsaydı,O ZAMAN ADAM GİBİ BİLGİLERİ PAYLAŞIRDIK.AÇTIĞIMA AÇACAĞIMA PİŞMAN ETTİLER..(SİLMİYOLARDA,GEREKLİ HAREKETİDE YAPMIYOLAR.DEMEKKİ; güzel,gerekli bi konu açınca mağdur oluyosun;ama açılan konuyu rezil edince el üstünde tutuluyosun....bunu anlamış olduk...başka bir şey değil

Son düzenleme:
konu bence de gereksiz değildi... çoğumuz günlük hayatında da paylaşıyor bunları yakın arkadaşlarıyla, sahil yolunda hız sınırı 70 mesela, 80 le giderseniz direkt çevirmedesiniz, cam filmi, egzos vs vs.. bu tarz ufak şeyler için bence bilinmesi gerekiyor, ben hergün izmir-manisa yapıyorum.. yolda sabah ve akşam iş çıkışına denk gelen saatlerde çevirme koymuyorlar, her gün ki güzergah zaten, bi de o tantana mı çekilecek dimi ama... bazen geç gittiğim ya da izin aldığım zaman öğle vs bu saatler dışında çevirme hep var.

Konu gerçekten hakettiği yere geldiğine göre :)

Vatan caddesi gece 12 den sonra
Eyüpten Haliç Köprüsüne bağlantı yolunda e-5 e bağlanmadan önce (günün her saatinde olabiliyo)
Her zaman olmasada Haftada bir iki kez de Avcılar yanyolda görüyorum.

Geri