Ne güzel bir fotoğraf.

arabistan ulkelerine gıdıyor 2007 kadar ıthalı vardı şımdı bılmıyorum bursa organızede sanayınde rengarek cıkıyordu:)

Ya ben anlamadım şimdi. Toz var mı yok mu? :D

2003 yılında Tofaş Kuş serisinin üretim bandını kaldırdı, son olarak da Şahin modeli bant olarak Etiyopya ya ihraç edildi ve orada Holland Car markası ile üretilmeye başlandı.Yukarıdaki bazı yorumlarda ki yanlışı böylece düzeltmiş olalım :)

Şahinimizi özleyen arkadaşlar, aşağıdaki linkten, cars sekmesine girip, listenin en altına bakarlarsa ,Şahini görebilecekler :)

http://www.holland-car.com/

şahin s olacak bide koni jant olacak tadından yenmez rengide beyaz olacak ama ön konsol çatlak olmiyacak :D

çorum kaloriferide süper hani :)

2 sene önce iskenderunda bir tane şahin sormuştuk galeriden.2000 model miydi neydi orjinal metalik gri renkteydi.adam baya bir özellik saydı injeksyonlu,camlar otomatik,merkezi kilit.. v.s 11 milyar demişti.yuhhh dedik adama babamla.yani sayıyor sayıyor özellikleri.dedim istediğin kadar say abi sonuçta şahin yani.11 milyar dedi ya.hiç utanmadan :D

Hollanda'dan alıp gelmek lazım bi sıfır Şahin :)

Bu da iyiymiş :)
15659734cnf.jpg

Bu foto çekilirken bende oradaydım :D Ön camda Kafama göre tuning yazıyor :D Sanırım yaylar çıkarılmış direk şase üzerine oturtulmuş araba. Öyle bir şeyler duymuştum :D

Buda benim eski sıkıydı 2001 model doğan 1.6
17062007.jpg

Geri