nano charger

TANSU USTA 14-03-2007, 16:21 bu tarihte bunu söylemişti.verdıgın lınkte yeterlı bılgı yer almakta zaten.. mantıga yatıyor ama zaten hava yakıt karısımı araclarımızda olduca guzel sekılde ayarlanıyor zaten. ben bı gelısme olacagını sanmıyorum

cihaz aynı cihaz, usta aynı usta nasıl oldu da bu alet birden tasarruf yapmaya başladı anlamadım.daha gerçekçi olalım arkadaşlar

Son düzenleme:
ustalar bi el atsın derim. biz onlara güveniriz sonuç itibari ile. takın diyen onlardı ama şuan pek bir cevap yok.

peki ustam bu urunu bır defa takıyoruz ve devamlı kullanıyormuyuz. yanı herhangı bır omru var mı? ne bılıım 30000 km veya 5 yıl gıbı

10.000 km de bir arkasında bi filitre var sadece o değişiyo 10 ytl..başka bişey yapmıyosunuz...ben burda 2 haftada 6 tene takdım..birisi opelim netten şehir içi nde çok kullanan bi arkadaş çok memnun corsa 1.2 ...fark yok diyen daha çıkmadı...ayrıca 30 günde geri iade edebiliyosunuz kesilen boruda araya aparatı var o takılıyo sorun olmuyo..başka sorusu olan?

ayrıca araclarımız zaten şehir içinde fazla yaktığı için şikayettciyiz.bu üründe şehir içi kullanımlarda daha etkili bilginize

1-Tasarruf Orani Tam Olarak şehir Içi Nedir?şehir dışı nedir?
2-ilerleyen zamanlarda motorda herhangi bir zararı varmı.
aracıma lpg istemiyorum.konyada kimden nasıl temin edebilirim

önemle VE ACİLAN
cevap beklerim

Son düzenleme:
TANSU USTA 14-03-2007, 16:21 bu tarihte bunu söylemişti.verdıgın lınkte yeterlı bılgı yer almakta zaten.. mantıga yatıyor ama zaten hava yakıt karısımı araclarımızda olduca guzel sekılde ayarlanıyor zaten. ben bı gelısme olacagını sanmıyorum

cihaz aynı cihaz, usta aynı usta nasıl oldu da bu alet birden tasarruf yapmaya başladı anlamadım.daha gerçekçi olalım arkadaşlar
bu yorumu biz yapmadık farkında isen...öusa yıldız yapmış..biz bu konu hakkında ozman hiçbir yorum yapmadık

1-Tasarruf Orani Tam Olarak şehir Içi Nedir?şehir dışı nedir?
2-ilerleyen zamanlarda motorda herhangi bir zararı varmı.
aracıma lpg istemiyorum.konyada kimden nasıl temin edebilirim

önemle VE ACİLAN
cevap beklerim
tam olarak sana nasıl rakam verebilirm...her yiğidin yoğurt yiğişi aynı değil.aracı nasıl ne şekilde kullamana bağlı olarak değişir..

yakıt tasarrufu:%5vs %20
cekiş artışı:%5vs%10
tork ve beygir gücü artışı:%3vs%5

Geri