nano charger

arkadaşlar bu ürün 30 gün denem süresi var eğerki 30 gün içerisinde memnun kalman isen geri iade ediyorsun ve paranı alıyorusn bu kadar polemiğe gerek yok biz burdan ne kadar yorum yapsak da ne kadar bilgi versek de herkes aklına geleni yazıcak en güzeli takıp denicez şu ana kadar takılan araçlarda opel üzerine geri dönüş ve şikayet gelmedi gaz tepkisi şehir içi kullanımda silkeleme olayı dur kalkta performans değişiyor araçta bunuda en gzüel denemenin yolu taktırcan bakıcan zaten memnun kalırsanız sökülmez veya problem durumnunda araç eski haline getirilip size teslim ediliyor

araştıralım ya ilginç

:ozur: SETAPXXX ustam kusura bakma musa yıldızın da forum ustası olması benimde dikkatsiz davranmam bu karışıklığa yol açtı.kusura bakma. konyada bulacağım kişi varmıdır.

ya ustalar ın dedikleri minimum değer bile güzel yani %5 bile iyi bir değerdir 200 ytl için.. de buradan aydın a gelemem tabiki ankara da bulalım taktıralım yahu bakarız bi numara yok takkadana iade ederiz. tabi bu durumlarda çirkefliğe yatmayacak birisini bulmalıyız yada yatsa bile bize yatamaz bi durumda gitmeliyiz :)

tamamdır esat bende warım :D

opelin yetkili servisleri bu ürünün satışı ve montajınımı yapıyor?

:eek: :eek: ozaman taktırırım takıyorlarsa

yani şimdi yetkili servisler gerçekten hem satış hemde montajını yapıyormu?:confused:

tamamdır esat bende warım :D

sözlerime alex e iyi bir sektirerek başlamak istiyorum. her yabancı takımla olan maçımızda olduğu gibi bizi yine yalnız bıraktı .adama bir kurşun falan döktürmek lazım arkadaş yada her yabancı maç öncesi cenabetleşiyor bu adam böyle bir alien vari bir hormonal dengesi falan bozuluyor kesin..neyse..

valla ibrahim ankara da varsa yer gidelim hemen ben biraz baktım ettim 149 ytl ye sahibinden.com üzerinden bir satış var ama faturadır garantidir soramadım yakında bir mesaj yollayayım o kullanıcıya fakat şu var garanti şartlarını çok iyi bilmek lazım ki sonuçta bu ürünü biz bir servise taktıracağız sonra üründe deformasyon var falan deyip iade almamaya yeltenebilir bakarsın..

tabi umarım hic buna gerek kalmaz ve aracımızın yakıt sarfiyatı azalırken tork gücü ve beygir gücü artar(şaka gibi ama el mahkum deneyeceğiz)

dizellerde ne zaman uygulamaya geçilecek?

arkadaslar kartırıpdenedıkten sonra konuyu guncelleyın herkes haberdar olsun soru ısaretı kalmasın akılarda ama bence ucuz dıye gıttıgıdıyora dan almayın takmasıyla eger mennun kalmassanız sokmesıyle postayısıyla sıze nerden baksanız 50-75 gırer aynı hesaba gelır bence bulundugunuz yerde varsa bayıne taktırın hıc yoktan hıc paranız kalmaz gerıde ve aracınız orjınal halıne geı donusturur

Geri