Nano borx kullana varmı?

Bu hayatta 1 sn sonrasının bile garantisi yokken, böyle insan yapımı birşeyin ne garantisi olabilirki...

Kullanıpda zararını gördün mü ?? ve ya yaşadınmı ?? Gözümle gördüm demişssinde merak ettim yani eksi veya artı yönleri nasıl gördün, nekadar sürede gördün..

Sen tedbirini al gerekeni yap ondan sonra garantisini sorgula, yoksa 1 saniye değil 0.1 saniyede bile neler olabileceğini herkes biliyor.

Opel servisi arkadaşım var oraya gelen bu ürünlerden kullanan araçların motorlarını, silindir bloklarını gördüm ;) Allah daha çok iş versin, motordan çok kişi ekmek yiyor :D

Onları gördükten sonra kullanmak akıllıca bir davranış olmayacağı için kullanmadım tabiki. Ne kadar sürede gördüğüm sorusuna ise bakar bakmaz gördüm diye cevap vereyim, 1 saniyede belki :)...

Zannediyorum ki sende şuanda altındaki arabayı teorik verilere göre aldın yani kitapçıgında, tanıtım kataloglarında yazan verilere göre almışsındır..

Bilim çağında yaşıyoruz şuan. Herşey ispata dayalı, ispatı olmayan bilgilerin pek geçerliliği yoktur. İspat demek de yazılı teorık ve uygulamalı bilgiler demek..
Şuan kullandığın katkı maddesine ihtiyaç duymuyo dediğin motor yağınıda yazılı bılgıler sayesınde tercıh ettın. Yazılı bıgılerı pekde umursamamazlık yapmayalım. Bu arada sadece bu ürün için yorum yapıyorum her katkı maddesi için söylemiyorum..

Ben altımdaki arabayı teoriye kitaba yazıya bakarak değil binip test ederek koltuğa yapışarak aldım :cool: Herşey senin zannettiğin gibi değil ;)

İspat , kısa vadeli sonuçları içerebilir ama ben dikkat ettiysen uzun vadeli sonuçlardan bahsediyorum. Şu an kullanılan zararsız ilaçların bazı ürünlerin hatta onu bırak MR (manyetik rezonans) cihazlarının bile 60 yıl sonra insanlar üzerinde kronik semptomlara yol açabileceği düşünülüyor. At gözlüğüyle, veya dar bir spektrumla bakarsak başka tabi. Yarına çıkacağımız Allah kerim diyerek de yaşanılabilir, buda bir bakış açısı. Bu kafayla sen denek elemanı olarak çalışabilirsin ilaç firmaları için :D. Sen bence biraz araştırma yap ondan sonra gel belki daha sağlıklı bir fikir alışverişi olur. Sanki Nano Bor pazarlama elemanı gibi yazıyorsun ama keşke altyapısıda olsada dolu dolu yazsan.

Ben Mobil 1 - 0W/40 kullanıyorum, bu yağ hakkında ne kadar bilgin var acaba ?? Yağ üreticileri veya Opel servisleri katkı maddeleri hakkında neler düşünüyor, bir fikrin varmı ki ? Sen kaç yıl bu Bor esaslı malzemeleri kullandında atıp tutuyorsun böyle :D ...

Ayrıca genel anlamda, ister kullanın ister kullanmayın fikir sormuş arkadaş ben fikrimi belirttim, çokta etkilemez beni yani :cool:

Son düzenleme:
Verilen lingte bu ürün ile ilgili olarak "55 lira olan motor katkımızı 40 bin kilometrede bir defa, 18 lira olan yakıt katkımızı ise her depoda bir defa kullanmak gerekiyor." diye yazıyor. Ben her depoyu fullediğimde 18 liralık yakıt katkısını da kullanacak olduktan sonra nerede kaldı % 20 ye varan yakıt tasarrufu (ayrıca burada bir kelime oyunu var, yakıt tasarrufu için % 20 ye varan deniyor yani bu ifade ile tasarruf oranı % 1 de olur % 20 de).

ben kullandım kullanıyorum
Olay şudur 1 kullanımla yakıt tasarruf sağlamak zor 2 kutu dan sonra tam randıman alınıyor
2 yağda bir değiştim hatta 1 tanesi 3 yağ değişim oldu
yakıtta tasarruf doğru performans artışı var
zararını görmedim
2 sene oldu bor power ile başım ağırmadı
siz bilirsiniz ama unutmayın 2 kullanımda daha belirgin olmakta
yakıtı ölçün ben bor kullanmadan önce normal kullanımla 100 km yi 25 tl ile yapıyordum ki bu 2 sene öncesinin bedeli
şuan 20 tl anca yakıyor
arkadaslar bende kullanıyordum sattıgım aracta motor performansını %87 aldıgım arac sattıgımda %94 deydı aynı test merkezınde olcum yapıldı lpg 1,85 ıken 180krs yakan arac 159krs yakmaya basladı reklam degıl 2 sene kullandım bır zararını gormedım tabı uzun vadede ne olur bılemem :)

ben eski arabamda bor ürünlerini kullanmıştım.

çok faydasını gördüm. yağ eksilmesi neredeyse kalmamıştı, motorda performans artışını azda olsa hissettim.

ben faydasını görmüştüm.

ben kullandım kullanıyorum
Olay şudur 1 kullanımla yakıt tasarruf sağlamak zor 2 kutu dan sonra tam randıman alınıyor
2 yağda bir değiştim hatta 1 tanesi 3 yağ değişim oldu
yakıtta tasarruf doğru performans artışı var
zararını görmedim
2 sene oldu bor power ile başım ağırmadı
siz bilirsiniz ama unutmayın 2 kullanımda daha belirgin olmakta
yakıtı ölçün ben bor kullanmadan önce normal kullanımla 100 km yi 25 tl ile yapıyordum ki bu 2 sene öncesinin bedeli
şuan 20 tl anca yakıyor

Hehe sizin rakamlar tamamen atmasyon gibi, veya yanlış hesap. Çünkü son 2 senede benzin veya LPG yada motorin neredeyse 1.5 katına çıktı. 100 km de 25 lira yakan bir araç şu an en kötü 35-40 lira yakar ;) Bor power hakkaten zihin açıcı olarakta çok işe yarıyor gibi:D

Eski araçlarında bor kullanan arkadaşlar yeni aldıkları araçlarda bor kullanmayı düşünmüyorlar mı? Düşünmüyorlarsa neden?

Hehe sizin rakamlar tamamen atmasyon gibi, veya yanlış hesap. Çünkü son 2 senede benzin veya LPG yada motorin neredeyse 1.5 katına çıktı. 100 km de 25 lira yakan bir araç şu an en kötü 35-40 lira yakar ;) Bor power hakkaten zihin açıcı olarakta çok işe yarıyor gibi:D
+ :good:

kendimden örnek vereyim, ben şuan kullanmıyorum çünkü şimdiki aracımdan çok memnunum, yağ yakma filan yok.

eski arabam flash idi. 192.000 km de yağ yakmaya başlamıştı bor kulanınca yağ yakması neredeyse yok oldu performans ta arttı azda olsa hissettim.

Bor katkısından bir kere kullandım motor ışığı yanıp durdu.Benzin pahalıysa dizel kullanın.Araç için ileride ne getireceği belli olan şeyleri kullanmanın mantığı nedir bilmiyorum.Akaryakıt fiyatları ortada bunun için bir çözümde yok.Ama böyle ne olduğu bilinmez şeyleri kullanmam.

kendimden örnek vereyim, ben şuan kullanmıyorum çünkü şimdiki aracımdan çok memnunum, yağ yakma filan yok.

eski arabam flash idi. 192.000 km de yağ yakmaya başlamıştı bor kulanınca yağ yakması neredeyse yok oldu performans ta arttı azda olsa hissettim.
Bu tür ürünler aracın yağ yakmasını rektefe yapacak ölçülerde önlemez. Araçda kompresyon sorunu+ yağ yakma varsa restore tarzı ürünler daha iyi netice verir ama bu tür işlemler geçici çözümlerdir. Diğer yandan yağ yakan araçlar daha güzel kaçar.

Bor'un reklamlarına bakılırsa sadece motoru bitik araçlarda kullanılır denmiyor. Bu tür ürünü kullanmanın asıl amacının yakıt tasarrufu+motoru koruma olduğu düşünülürse (ürünü pazarlayanların kendi iddiası), kullanıcı olarak siz de memnunsanız o zaman yeni aracınızda da kullanmanız gerekmez mi?

Geri