Bu hayatta 1 sn sonrasının bile garantisi yokken, böyle insan yapımı birşeyin ne garantisi olabilirki...
Kullanıpda zararını gördün mü ?? ve ya yaşadınmı ?? Gözümle gördüm demişssinde merak ettim yani eksi veya artı yönleri nasıl gördün, nekadar sürede gördün..
Sen tedbirini al gerekeni yap ondan sonra garantisini sorgula, yoksa 1 saniye değil 0.1 saniyede bile neler olabileceğini herkes biliyor.
Opel servisi arkadaşım var oraya gelen bu ürünlerden kullanan araçların motorlarını, silindir bloklarını gördüm

Onları gördükten sonra kullanmak akıllıca bir davranış olmayacağı için kullanmadım tabiki. Ne kadar sürede gördüğüm sorusuna ise bakar bakmaz gördüm diye cevap vereyim, 1 saniyede belki

Zannediyorum ki sende şuanda altındaki arabayı teorik verilere göre aldın yani kitapçıgında, tanıtım kataloglarında yazan verilere göre almışsındır..
Bilim çağında yaşıyoruz şuan. Herşey ispata dayalı, ispatı olmayan bilgilerin pek geçerliliği yoktur. İspat demek de yazılı teorık ve uygulamalı bilgiler demek..
Şuan kullandığın katkı maddesine ihtiyaç duymuyo dediğin motor yağınıda yazılı bılgıler sayesınde tercıh ettın. Yazılı bıgılerı pekde umursamamazlık yapmayalım. Bu arada sadece bu ürün için yorum yapıyorum her katkı maddesi için söylemiyorum..
Ben altımdaki arabayı teoriye kitaba yazıya bakarak değil binip test ederek koltuğa yapışarak aldım

İspat , kısa vadeli sonuçları içerebilir ama ben dikkat ettiysen uzun vadeli sonuçlardan bahsediyorum. Şu an kullanılan zararsız ilaçların bazı ürünlerin hatta onu bırak MR (manyetik rezonans) cihazlarının bile 60 yıl sonra insanlar üzerinde kronik semptomlara yol açabileceği düşünülüyor. At gözlüğüyle, veya dar bir spektrumla bakarsak başka tabi. Yarına çıkacağımız Allah kerim diyerek de yaşanılabilir, buda bir bakış açısı. Bu kafayla sen denek elemanı olarak çalışabilirsin ilaç firmaları için

Ben Mobil 1 - 0W/40 kullanıyorum, bu yağ hakkında ne kadar bilgin var acaba ?? Yağ üreticileri veya Opel servisleri katkı maddeleri hakkında neler düşünüyor, bir fikrin varmı ki ? Sen kaç yıl bu Bor esaslı malzemeleri kullandında atıp tutuyorsun böyle

Ayrıca genel anlamda, ister kullanın ister kullanmayın fikir sormuş arkadaş ben fikrimi belirttim, çokta etkilemez beni yani

Son düzenleme: