motor beyni arızalıymış :s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpierro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arıza kodu neyse öğrenip yazarsanız sorunu söyleriz...

Bugün yine gittim servise, arıza kodu 2 tane çıkıyor P1122 P1550. Ustanın dediğine göre bu iki arıza birlikte çıkınca sorun motor beyni arızası oluyormuş

Beyni soğut.Geri çalıştıramazsın o beyni.Sonra fön makinesiyle tekrar
Kurutmaya çalışırsın

beyin su geçirmez kolay kolay... soketleri sıkıntı çıkarır anca...

Beyin su geçirmediği içinmi corsaların kronik problemi beyinler.corsalae yağmurda bile yavas gitmek zorunda bende 1.7 corsa sahibiyim.3. Kez beyni
Değiştiricem yarın.Yağmur suyu içine girdiği için

Alpierro düsüncem çıkma temiz bir beyin bulman.Motor beynini kolayca bulursun.Çıkmasının maliyetide 400 ila 600 arasında bulabilirsin

1.7 lerin beyinlerinin yalıtım problemi var demekki... genel anlamda bir çok opel modelinin beyinleri yalıtımlıdır kolayca su geçirmez

Evet 1.7 lerin böyle bi problemi var

1.7 corsaların mazot yürüme problemi var. her beyin bozuldu lafına inanırsanız işiniz var...

Bugün yine gittim servise, arıza kodu 2 tane çıkıyor P1122 P1550. Ustanın dediğine göre bu iki arıza birlikte çıkınca sorun motor beyni arızası oluyormuş

p1122 tp sensörü hatası. aracınızın gaz pedalı elektronikse söküp bacaklarını açın. tp sensörü fişini balata spreyiyle temizleyin. sorun düzeldi düzeldi. düzelmedi beyin revizyon olacak. tokatta gökçek var. arıza kodunu söyleyin size fiyatını verir. yeni beyin almanıza gerek yok. adamın bir referans listesi var 3 sayfa. yetkili servisler bu adama tamir ettiriyorlar...

birader beyin le felan alakalı değil öncelikle buji bobinini kontrol ettir bazen çalışıyor gibi görünüyor oysa çalışmıyor birde mutlaka ama mutlaka orijinal bobin kullan(Ateşleme Kütüğü) geçmiş olsun

Geri