Arıza ışığı yeniden yandı. Taktırdığım servise gittim, bu hafta bana dönecekler. Dediğim gibi sıralı sistem Milano marka. Gerekirse sistemi söküp strafelli mi ne o sistemi takacaklar. bu konuda Milano Sıralı sisteminin Türkiye yetkilisi olan Demirhan LPG şirketine aşağıdaki maili attım, fakat henüz cevap gelmedi. Bu konuda halen fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Tşk.
Demirhan LPG şirketine gönderdiğim mail:
Yaklaşık 2 ay kadar önce 2005 model Opel Astra 1,6 model aracıma Balıkesir'de yetkili servisinizce Milano marka sıralı sistem uygulandı. Taktırdıktan kısa bir süre sonra motor arıza lambası yandı, hata kodunda fakir karışım gibi bir açıklama çıkıyordu. Hata kodu silindi, yeniden ayar yapıldı, ışık söndü br süre sonra tekrar yandı, yine aynı işlemler vs ışık taktırdığımdan beri 4 kez yandı. Aracın bakımları muntazam ve 28.000 km de. Taktırdığım servis yeterince ilgileniyor, fakat şimdilik bir çözüm bulunamadı. Arıza ışığının yanması beni rahatsız ediyor, sorunum düzelmez ise LPG yi söktürme düşüncesindeyim. Acaba opellerde MİLANO sistem sıkıntı mı yaratıyor? Ya da neden arıza ışığını yakıyor? Bu işin çözümü nedir? Benim aracım gibi opeli olan bazı arkadaşlarda LPG sistemi taktırmayı düşünüyor, fakat bu arıza ışığının yanma sorunu onları bu düşünceden vazgeçiriyor. LPG ile ilgili forumları yakınen takip etmekteyim, bu arıza lambasının yanması hatalı montaj vs olabilir mi? Milano disbiratorü olarak bu sorunun çözülmesi için yardımlarınızı ve ilgilenmenizi rica ediyorum.