bi süredir evimin önüne çevirme kuruyorlar normal apaçi eski lüks farketmeksizin çeviriyorlar...katı bir tutum sergiliyorlar ve ilk baktıkları şey plakalar oluyor...ve bu nedenle jip vs.. bi çoğu araca ceza kesiyorlar...ayrıca hangimiz app kullanmıyoruzki? artık neredeyse çoğu araçta var..app modifiye falanda değil.tamam bazıları bu işi abartıyor plakanın ne oldugu belli değil ancak ben ufak bi kaza sonucu yamulan kırılan plakamı sırf simetrik takıntım oldugu için bu şekilde yaptırmıştım. dikkat ettiyseniz mercedes bmw jip gibi araçların plakaları pleksi plakalık ve app..yalan değil hoş duruyor benimde sadece ön plakam app..
ikinci dikkat ettikleri nokta ise egzozlar...şüpheli araçların çoğu egzoz testine alıyorlar aracı çalıştırıp gaz verdiriyorlar...hatta 1,5 ay önce benide durdurdu polis daha bu muhabbet yokken..diyor senın aracta abart egzoz var...halbuki sadece egzoz ucum var birde simota filtrem..Allahtan sesin nerden geldiğini çözemediydi..açıkçası korkudan bi haftadır hava karardıktan sonra çıkarmıyorum aracı.
haberlerde sanırım istanbuldaki uygulamaydı gösterilen polis arabanın altına eğilmiş elinde fenerle eksoza bakıyordu... vanalılarıdamı ayıklıyorlar acaba eğilip bakıp