FR'da Coilover var. Orj. amörtisörleye yük binmesin diye yay yerine set olarak taktık. Çamurluk aralarına 1-1,5 parmak giriyor. Yazmaya kalkarsa daha orada yükseltmeye başlarım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...
Geçen hafta arkadaşım kaput maskesinden yedi
Krom egzoz ucundan yiyen var...yeterki yazmak istesin.
Yav ben at hırsızı apaci olmuşum ya
Vay arkadas bu araba ne hale soktu beni...
Böyle bir şey olabilir mi? Egzost ucuna nasıl ceza yazabilirler? Peki orijinal fabrika çıkışı uçlar ne olacak?
Çok ama çok saçma. Amaç kesinlikle (içinde bulunduğumuz dönem gereği) para koparmak, başka akla mantığa sığar yanı yok...
Savunduğunuz için üzerinize alındınız sanırım ama bahsettiğim kitleyi, yaptıklarını ve tepki gösterme şekillerini anlamış olacağınızı umuyorum![]()
Yok, yanlış anlamadım. İnsanlara rahatsızlık vermeyi ve toplumun can güvenliğini tehlikeye atmayı kendimde bir hak olarak görüyorum diyorsanız (ki sanmam) : gerçekten bu araba ne hallere sokmuş sizi![]()
bugün bir gazetede Antalya emniyet müdür yardımcısının bu konuyla alakalı söyledikleri yazıyordu...mesela cam filmi kaza anında yangın çıkarsa petrol mamülü olduğu için alev topuna dönüyormuşbirde kaza sonrası kapılar açılamayınca camlarıda kıramıyorlarmış filmden ötürü... bu yüzden yasakmış... bendemi gariplik var yoksa gerekçelerimi garip?
aslında kalemi kuvvetli biri egzoz aşırı derece müzik sistemi belirl koyuluğa kadar film ve xenon harici uygulamaların kaldırılmasını istiyoruz diye bir imza kampanyası başlatsa baya etkili oluyorlar
Aslinda yapilmasi gereken sey belli. Adam gibi bir yasa cikmali ve 3. sahislari ve surucuye zarar vermeyen, riske atmayan, rahatsiz etmeyen uygulamalarin serbest birakilmasi gerekiyor.
Ama nerede? Sehir ici hiz limiti 90'a cikali kac ay oldu hala UKOME bir karar alip da e5'teki hizi 70'den 90'a cekemedi. Daha cok bekleriz...
Böyle bir şey olabilir mi? Egzost ucuna nasıl ceza yazabilirler? Peki orijinal fabrika çıkışı uçlar ne olacak?
Çok ama çok saçma. Amaç kesinlikle (içinde bulunduğumuz dönem gereği) para koparmak, başka akla mantığa sığar yanı yok...
Savunduğunuz için üzerinize alındınız sanırım ama bahsettiğim kitleyi, yaptıklarını ve tepki gösterme şekillerini anlamış olacağınızı umuyorum![]()
Yok, yanlış anlamadım. İnsanlara rahatsızlık vermeyi ve toplumun can güvenliğini tehlikeye atmayı kendimde bir hak olarak görüyorum diyorsanız (ki sanmam) : gerçekten bu araba ne hallere sokmuş sizi![]()