mesajlara cevap verirken dikkat!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardsım ben sadece bendekı gerceklerı soyledım ,bilmukabele saygı benden ınsallah bırgun karsılasırız türkiye küçük mutlaka karsılasırız...

Abi inşallah karşılaşırız birgün..Belki İstanbul'a gelebilirim yakınlarda..Olmazsa haberleşiriz görüşürüz abii..

Cengiz abi hassasiyetin için teşekkürler. ben sadece tek bir forum sitesine üyeyim oda opelim.net. çünkü burdaki saygıyı, yardım severliği, sıcaklığı hiçbir forumda görmedim. seviyesiz argo kaba hatta küfürlü konuşmaların geçtiği lakait insanların hat safhada olduğu forumlardan çok uzağız. onun için forever opelim.net...
rica ederim Gökhan burada olmaya ,kalmaya devam aslında belkı de ben de yaslanıyorum belkı ondan hassaslasmısımdır, yoksa buradakı hıcbır kardesın sevıyesız oldugu aklıma gelmez...sevıyesızse de kendı sevıyesınde kalır bızım ,bizlerin dostu olamaz kısaca biz cok sey kaybetmeyız...

Cengiz abi senin calibran yeter sıkma canını,bu işin sonu yok,gelir yeni bir üye 50 yaşındaki abimize moruk der hoop başa döneriz.

Cengiz abi senin calibran yeter sıkma canını,bu işin sonu yok,gelir yeni bir üye 50 yaşındaki abimize moruk der hoop başa döneriz.
der değil mi Bora sen de haklısın ama bir kere der bir daha da adam yerine konmaz be kardesım yanı kısı ne yaparsa kendıne yapar senın s2k ıle ne zaman gezecegız sen ondan haber ver

rica ederim Gökhan burada olmaya ,kalmaya devam aslında belkı de ben de yaslanıyorum belkı ondan hassaslasmısımdır, yoksa buradakı hıcbır kardesın sevıyesız oldugu aklıma gelmez...sevıyesızse de kendı sevıyesınde kalır bızım ,bizlerin dostu olamaz kısaca biz cok sey kaybetmeyız...
Cengiz abi yoksa yaşlandım düşüncesi psikolojini etkiledide hassaslaştınmı:D şaka bir yana az önce denk geldi o mesaj bana üzüldüm çok sevdiğim bir abime yapılan bir dengesizlik.

Ne zman istersen abi,hafta içleri yoğun çalıştığım için yatıyor genellikle,haftasonu cadde de her daim beklerim:)

Cengiz abi yoksa yaşlandım düşüncesi psikolojini etkiledide hassaslaştınmı:D şaka bir yana az önce denk geldi o mesaj bana üzüldüm çok sevdiğim bir abime yapılan bir dengesizlik.
evet anladın sen, ben deokur okumaz uzuldum ben de cok sever,sayarım kendısını

Ne zman istersen abi,hafta içleri yoğun çalıştığım için yatıyor genellikle,haftasonu cadde de her daim beklerim:)
tamam kardesım sagol eksık olma demek kı bu hafta sonu senın arabaya yan verecegız :D ben de hafta sonu caddedeyım ,ama korkma saga sola yazılmayız Bora :D ALLAH korusun

evet anladın sen, ben deokur okumaz uzuldum ben de cok sever,sayarım kendısını

ya yaşına bakmıosan resminidemi görmüyorsun. adam sana takıldığın konuda yardımcı olmuş teşekkür etceğine sanki askerlik arkadaşıyla konuşur gibi hitab ediyor.

arkadaşlar büyüğüyle,küçüğüyle hepimiz seçkin olan bu forumu paylaşıyoruz uzun zamandır özellikle yeni üyelerin bir mesaja cevap verirken dikkatsiz davrandığı bir konu beni ve dolayısı ile ben gibi düşünenleri belki üzdü,mesele şu ki ben 40 yasında olmama rağmen mesajına cevap verdiğim,kendisinden alıntı yaptığım kişinin şayet tanımıyorsam ki burada neredeyse herkesi gıyabında tanırım ve cok severim ,önce yaşına bakıyorum sonra yazdıklarımı itinalı ve saygılı yazmaya çalışıyorum e takdir edersiniz ki yası 40 olmus biri pek de genc sayılmaz şimdi kıssadan hisseye gelelim demin bir konu okudum 24 yasında bir yeni yetme 52 yasında birine dostum dıye hıtap etmıs e cussss yanı cok ayıp kardesım ınsan az olsun nerede nasıl davranacagını bilir burası pek de sanal sayılmaz ne olur az daha saygılı ,ahlaka,adaba uyumlu yazısıp,örnek olalım...hee ben kendımle dalga gecmesını severım sorun benlık degıl benle herkes ıstedıgı gıbı yazsın kufretmedıgı surece....

cengiz abi sen iskender büyüğe benziyon. gladio filmindeki sakalsız haline :)

Geri