Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.6 motor 2004 model meriva da yağ eksiltme sorunu yaşıyorum değiştirme km si gelmeden en az 2defa üzerine takviye yaptırıyorum benden başka bu sorunu yaşayan varmı meriva da
Yağ değiştirme süresi içersinde kaç km. de bir tamamlama yaptınız.Araçların kullanım kitapçığında her 1000 km. de yağ konrol edimesi önerisi var. İki yine bu kitapçıkta 1000 de 0.7 lt. yağ tüketilebileceği normal kabul edilmiş. Eğer yağ tamamlamanız bu krıterlere uyuyorsa sorun yok demektir. Aksi varit ise araştırman gereklidir.:good:
bi yerden kaçırıyooda olabilirr yağ yakıyoda olabilir!yağ eklemeğe aralığınız nasıll?kaç km de ne kadar!aracı akşam bıraktığınız yerden sabah çıkarttığınızda yerde yağ varmıı ona bakınn!
Valla benim aractada sanırm yağ yakma var..3 ay önce değişmiştik filtrelerle beraber..15 gün önce yarım lt ilave yaptık sensör eksilme verince...HErhangi bi kaçırma yok..SAdece egsozdan arasıra mavi gaz veriyor.Sanırım o zaman yağ yakıyor..