Merhaba sewgili yetkili

adam çok güzel yazmış ama sankim hikaye okudum gayet akıcı :)

Hızlı pilot + Spastik hostes = ONURAİR demek gitmemek lazım..

güzel ve anlamlı bir şikayet yazısı tebrikler...paylaşım için teşekkürler

Paylaşim Için Teşekkürler

Onur Air yıllarca ezik gariban gurbetçileri taşıdı, oradan kazandığı tecrübeyi Dİyarbakır lı kardeşlerimize karşıda kullanıyor demekki :D
Çok değil 2002 yılında Onur Air Düsseldorf havaalanında başlamıştı insanlara zulume. Önce bagaj zulmü. Adama bileti satarken söylemiyorlar, 100€ ya satıyorlar bileti (gurbetçi kardeşlerimiz de atlıyor hemen) alta not: Bagaj hakkı:20 kg. Sonra Adam 30 kg bagajla geliyor bi 100€ da bagaj farkı alıyorlar. Adam 5 kişi izne gidiyor bileti 3 ay önce almış, ne yapcak mecbur farkı ödüyordu. Adamlarla muhabbetleri görseniz, sanki bedavaya götürüyor. YOlcuları öyle bi azarlıyorlarki. Ben en son o zaman bindim onur air e. Ondan sonra bedava götürcem dese binmem. Birde o seferde bi pilot vardı, kesin sarhoştu. Herif uçağı kaldırırken bi manevralar yapıyor, dedim pistten çıkıcaz herhalde. Uçak normalde burnu düzeltilir, tekerlekler dümdüz pist başında gazı verir ondan sonra dümdüz hızlanır ve min hıza gelince kalkar. Bu pilot en az 20 kere düzeltme yaptı. Biraz sağa biraz sola sonra bi daha sağa böyle böyle hızlandı, ama herkes altına sçtı resmen. Sonra bi pilot sesi, adamın ne dediği anlaşılmıyor, sarhoş besbelli.
Sonuç: Psikopat pilot + dolandırıcı patron = Onur Air

Kalkışda pilotun pati çektiğini yazmayı unutmuş. :D

:D:D:D helal walla adam açık sözlüymüş:D:D

way be adam hikaye yazar gibi yazmış hemde çok akıcı :D

Adam içinden gelenleri yazmış ne güzel bende 5 sene kıbrısa uçakla gittim geldim neler gördüm neler :D

Geri