merhaba ben arıza:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arıza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: merhaba ben arıza:)

anlatılmaz yaşanır diyorsunuz eyvallah. 1 yıl sonra nasipse ist. gideceğim, kendi arabamla.tabi gitmeden önce yaşayanlara sormak lazım tecrübe adına. mesajlarınıza göre son gidişim olabilir.:)

arıza link' Alıntı:
anlatılmaz yaşanır diyorsunuz eyvallah. 1 yıl sonra nasipse ist. gideceğim, kendi arabamla.tabi gitmeden önce yaşayanlara sormak lazım tecrübe adına. mesajlarınıza göre son gidişim olabilir.:)

Yol yakınken hiç gelme kardeşim. ((:

iyi forumlar..
burası yerimidir emin değilim ama tecrübenize ihtiyacım var.bu zamana kadar hemen hemen bir çok marka araç kullandım ancak sıfır km olarak cruze ve clio 4 aldım. cruze opel ile aynı sayılır ve nerdeyse hiç şikayetim olmadı kullandığım sürece ancak renault marka aracımı 1 yıldır kullanıyorum 20 kalem den fazla sorun çıkartması bir yana servislerin işgüzarlığı yüzünden tiksindim..
sorum şu; opel satttığı aracının arkasında duruyor mu, müşteri memnuniyeti adına yıkıcı mı yoksa yapıcı mı davranıyor.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

arıza link' Alıntı:
iyi forumlar..
burası yerimidir emin değilim ama tecrübenize ihtiyacım var.bu zamana kadar hemen hemen bir çok marka araç kullandım ancak sıfır km olarak cruze ve clio 4 aldım. cruze opel ile aynı sayılır ve nerdeyse hiç şikayetim olmadı kullandığım sürece ancak renault marka aracımı 1 yıldır kullanıyorum 20 kalem den fazla sorun çıkartması bir yana servislerin işgüzarlığı yüzünden tiksindim..
sorum şu; opel satttığı aracının arkasında duruyor mu, müşteri memnuniyeti adına yıkıcı mı yoksa yapıcı mı davranıyor.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu tamamen şans işi aynı arızadan senin aracının bir parçası değişirken aynı arızadan benim parça değişmeyebiliyor. bununla ilgili bir kanun yok anlayacağın o günkü enerjiye bağlı ama genel anlamda son dönemlerde opel biraz sıkıntılar yaratmaya başladı sıkıntı oluşturan bir durum ile servise gittiğinizde kullanıcı hatası deyip gönderebilirler umarım bu tür sıkıntılar ile karşılaşmazsınız.

Opel Yetkili servislerden insanlar genelde şikayetçi.  İlgi Ve alaka konusunda ciddi sorunlar olduğu ifade ediliyor.  şahsım adına sadece serviste yıllık bakımda karşı karşıya geldik onda da tam bir robot muamelesi gördüm.  Anahtarı ver parayı öde anahtarı al. Hal böyle olunca insanlara hak vermedim değil.  Ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadım henüz,  böyle bir durumla karşılaşacak olsam ne olur bilemem.  Ancaaaak Astra candir  011zaa

yeni clio 4 te karşılaştığım ve halen mücadele ettiğim bazı sorunlar:
bagaj kapağı gıcırtısı-giderildi
balata sesi sonrasında diskte kanal oluşması-balata değişti disk için mücadeleye devam
ortalama iki kış geçiren tüm clio 4 lerde farlarda leke oluşması-değiştiren çok ama ben değiştiremedim müc. devam
yakıt kapağı gittikçe içe gömülüyor, sürterek açılıyor-süreç devam etmekte-kronik değil petrolcünün güç denemesi sonrası oluştu:)
sol dikiz aynası sürekli titriyor-birçoğunda var değişim yapıldı daha kötü oldu müc. devam
viraj denge kolu lastikleri ses yapıyor- müc. devam
bir çok clio 4 te arka cam silgeci ortaya kanal yapıyor-müc. devam etmekte
direksiyon kutusu ses yapıyor-hemen hemen herkeste var ve değişti ben müc. devam ediyorum..

vs.... vs...:))

bu kadar sorun opelde var mı bilmiyorum ama şehiriçinde 17-18 kuruş yakıt olunca mecburen katlanıyoruz.. artık tak etti benzinli olsun 45 kuruş yaksın varsın atın ölümü arpadan olsun

aslında tam olarak astra 1.4 140 hp nin kronik sorunları başlıklı konu aradım ama bulamadım. herkes bazıları aynı olsa da ayrı ayrı başlık açmış.acaba var da ben mi bulamadım?

Astrada kronik sorun diyebileceğimiz bir sorunumuz yok çok şükür.  Fakat 17-18 kuruş nere 45 kuruş nere.

Geri