Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
legolas71 link' Alıntı:mrb lar hosgeldınız keyıflı forumlar yalnız nikiniz çok ürkütücü![]()
arıza link' Alıntı:düşüncelerim genelde bardağın hep boş kısmıdır. o yüzden nikim biraz itici, patenti bana aittir
araç hakkında kendimi biraz tanıtmak istiyorum;
aracı asla incitmem, hele hele de turbo var sa gerekli olmadığı zaman heyecan yapmam, marştan hemen sonra en az 2 dakika bekletir fanı açar ve yeteri kadar sıcak hava üflerse o zaman ilk 15 dk arkada 2 ton yük varmış gibi gider, stop etmeden önce turbo basıncının düşmesi için 1 dk. civarı beklerim..
her ay 1 kez olmak üzere motor sağlığı için max tork /güç devir aralığında 1-2 dk .kullanırım, ayrıca ihtiyaç omasa bile kışın klimayı haftada 1 kez 5 dakika açar kompresör ve gaz devirdaimi için yaparım,
isterse 50 derece sıcaklık olsun aracımı hiçbir zaman ağaç altına bırakmam (araç düşmanı kuşlara karşı tedbir
işe gidiş-geliş güzargahı 7,5 km olmasına rağmen, balata ömrü- lastik ömrü- motor ömrü için bu yolu şehir içi yerine çevre yolu olarak tercih ederim (12,5 km) hele hele de şehir içinde acemi şoförlerin kahrını çekmektense 5 km fazla gider hem aracım hem kafam daha rahat olur.
şu an kullandığım araç için normalde bakımlar her 20.000 de bir yada yılda bir olsa da ben motor ve bundan beslenen turbo için 10.000 de bir aracımı keyfi olarak bakıma tabii tutarım,
aracımı her hafta süngerli bezle yıkatırken hava filtresini de turbo sağlığı için şöyle bir temizlerim.
dizelde en önemli parçalardan enjektör sağlığı için shell nitro harici mazot kullanmam, mazot kapağını açan pompa görevlileri her zaman tebessüm ederek yakıt koymuştur. (çünkü kapağın altında shell v-power nitro + harici yakıt koymak aracımı sinirlendiri yazısı var)
en kıl olduğum şey, aracım asla birbirine çok yakın park etmiş araba arasına park etmem.malının kıymetini bilerek kullanan insan sayısı çok olsa kaza yapmamış araçta 2-3 parça boya vb şeyler nadir rastlanırdı.
biraz uzun oldu ama cdti astra alınca ne kadar aykırı bir insan olduğumu sizde söyleyeceksiniz.!
Ömür link' Alıntı:Taktir ettim, İstanbulda yaşmamanızı dilerim öncelikle yoksa gerçekten arıza çıkar.![]()
arıza link' Alıntı:bence de tam tersi. en az arıza istanbulda çıkar diye tahmin ediyorum..ist. a hayatımda hiç gitmedim ancak gidenlerden arkadaşlardan yeri geldiğinde muhabbeti olunca; ist. un şoförleri birbirine çok saygılı, yol istediğinizde sinyal yakmanız yeterli, hatta kavga ettiklerinde o kadar nazik konuşurlarmış ki buna ist. türkçesi diye tabir edilen dillerinin olduğunu, falan filan... gibi çok ta güzel şeyler duydum.. bazen sahibinden sitesinde bakıyorum da 2-3 yaşında gram boyasız çok az araba var. bunları görünce bu ist. başka ist. gibi geliyor. hani derler ya sözüme inan ama yaptığımı yapma. bu arada birçok arkadaşım arabasında beyzbol sopası babadan kalma yadigar gibi olsa da aracımda kesinlikle bulunmaz. her ne kadar aracımı gözden sakınsamda, ne kadar değerli olsa da insan dan daha değerli değildir.nikim ne kadar itici olursa olsun aslında sakin birisiyimdir. saygılar..
BÖLENT link' Alıntı:İstanbulmu. battle_Teroriste
Artik yasanicak yer degil arkadaslar istanbul.