- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wasiyet link' Alıntı:Arkadaşlar yarın arabama kavuşacağım ancak kafama takılan bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim. Makyajlı sportlarda iç mekan aydınlanması var mı? Lastikler de küçülme vs var mı? Direksiyon ve jantlar da herhangi bir değişiklik?
wasiyet link' Alıntı:Teşekkürler temenniler içinLed ayrı bir hava katmış gerçekten. Tüketim bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum general__p
BİLDS link' Alıntı:Benim arac da Makyajlı sport. Cuma günü aldım. Alttaki linkte iç ve dış fotolarını görebilirsin.
Lastiklerde küçülme yok. Direksiyon ve jantlar kesinlikle daha güzel. Tabi herkesin zevkine de saygı duyarak bunu soylüyorum. ben daha cok begendım.
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=6258.30
Tüketim şu anda şehir içi ve dışı 350 km kadar yaptım. 90'la gittigim de oldu 160-170'le de..
şu an için ortalama 7.9 gösteriyor. ilk gün ortalama 10-11 civarındaydı bu sizi korkutmasın 005hihih giderek normalleşiyor
Sercan.Sari link' Alıntı:Benzinli değilmiydin sizinki_? Ben makyajlıyı ilk alanlardan biriyim 1950 km oldu hala 10.1 - 10.8 arasında![]()
dreamofice link' Alıntı:Makyajlıyı ilk ben aldım) ve ortalamam 5000 km oldu 5.4 1.4'lere nispet olsun
Bu arada aracınız hayırlı olsun Sayın bilds bence makyajlı kasa çok daha güzel duruyor.
BİLDS link' Alıntı:Evet benzinli benim araç. Kullanım şartların nasıl peki? Daha çok şehir içi veya sürekli süratli kullanıyosan olabilir.