Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VW param yetmedi o yuzden astra da karar kıldım hem bence dızayn biraz daha iyiydi golf ten Bu ülkede şahine doğana vurulanlarda var.Almanlar aracın en iyisini yapıyorlar Şahini doğanı farketmez ama alman araçlarında alt sıralarda olduğu için böyle bir benzetme yaptım dostum.Amaç at gözlüğünü çıkarmak:good: Yoksa kendi aracımı neden kötüleyim
bu fotolar gtc fotoları deilse eğer;hb fotolarıysa anladığım kadarıyla makyajlı astra hb nin ön tamponu aynı gtc deki gibi sivri bir çıkıntıya sahip...ve bu da astra ya çok yakışıyor..
Valla bana cimix (cihan) abim bi fotograf atmıştı hayran kalmıştım. Iste bu bizim arabanın makyajlısı diye de..Arabayı aldıgım ilk hafta acaip canım sıkılmıştı.. Bunları gördüm mutlu oldum cok büyük farklar yok ya..
hatta ön halojenler igrenç hic hoşuma gitmedi bizim halojenler daha hoş en azından alt kısımlar parlak metalik degilde mat siyah..
Aracın arka stoplardan başka bi artısını görmedim.Onların hakkını vermek lazım cidden hoş.Hatta uyuyorsa kendi aracıma taktrımam lazım cıktıgı hafta!
buarada en son cıkan vectra ları bi türlü gözüm tutmuyor.eski köşeliler cok daha agır cok daha tatlı geliyor.gittikçe arabaları yuvarlıyor opel yeni vectranın ön kasayı anımsattı bana..begenmedim.. (yada bekledigim gibi cıkmadı)