- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin onayınız olmadan mı yaptılar bunu?Tamam arıza tespiti için gerekli bir işlem olabilir belki ama yine de size sormaları gerekirdi.Aracı almak istediğnizde de tekrar toplarlar ama bu defa da işçilik ücreti + arıza tespit ücreti adı altında para isterler muhtemelen.Keşke hiç dokundurtmasaydınız.Saol hocam ya allah razı olsun, yakıtı genelde shell, opet ve petrol ofsinden alırım, son 2 aydır opetten alıyorum. Bir de motoru indrip dağıtmışlar, bu durumda oradan alabilirim umarım.
Anladım,o zaman aracı ordan alsanız bile ücret istemeleri kaçınılmaz gibi görünüyor.Ne kadar isterler bilemiyorum tam olarak ama yine de aracı dışarıda yaptırmak daha uyguna gelebilir.Malum,yetkili servisler eline geçirince fiyatı iyice şişirmeden yapamıyor.motora bakıp hasar tesbiti yapacağız dediler, bende hasar tesbitini yapın dedim. Hasar tesbiti için motoru açmışlar, bu arada benim bulunduğum ilde servis yok, yakın bir ilde araba, yarın arabanın yanına gidip bu bilgileri paylaşacağım, umarım en azından umut verici bir sonuç alırım
17 Bin liraya o arabaya verip yaptırana kadar hurdaya satmaz isem adam değilim. O araca 17 bin vermek demek artık benim koç gibi bir kardeşim daha oldu demektir. Kusura bakma hocam. Durum bu. Ver hurdaya gitsin. Kardeş olana kadar.
Bu arada. Bu aracın bu km ve bu bakımlar ile bu duruma gelmesinin hiç bir mantıklı açıklaması yok bana göre.
(Diğer bir konu komple çıkma motor alınsa bundan daha ucuza gelir sanırım)