lpg taktırıyorum önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 1.6 motor astrama lpg taktırmaya karar verdim
burada atikerin bayisi ve servisi var ilk tercihim atiker
ama italyanlar daha güvenli gibi geliyor ve bana en yakın
taktırabileceğim yer bana 200 km uzak onun için atiker taktıracam önerileriniz ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

ben 9 ay önce 990 liraya atiker taktırdım. 10700 km yol yaptım. hiç bir sorun çıkarmadı şu ana kadar.LPG fiyatı 1,81 lira ve aracım şehirlerarası ortalama 100 km hızla gidersen 13 kuruş yakıyor. bilginize..

yaklaşık 20.000 km dir BRC sıralı (2 li grup - Kendi arasında sıralı) sistem kullanıyorum. 95 1.6 8 v GM Otomatik. Ş içi 11 Çok Yoğun trafik (12 km bir satten fazla sürüyor) 12,5 lt, ş arası 7,5 - 8,5 arası tüketim. Çekiş mükemmel. Çalışmada sıkıntı, tekleme vb. sorunlar hiç olmadı şu ana kadar (maaşallah). Kesinlikle BRC derim. Tabiki yerli, markayı destekleyelim Ancak sorun yaşayan bir çok tanıdığım var etrafımda maalesef. TAkdir sizin. Bence BRC..

Son düzenleme:
bende corsama tomesetto taktirmistim.italyan marksai.acayip derecede memnundum.

brc den sasma

Ben yaklaşık 8 aydır atiker kullanıyorum .Şükürler olsun hiç sorun yaşamadım, Şehirler arasında 15 kr yakıyor (LPG 1.84). Şunu unutma Marka kadar takan usta da önemli.

Brc kullanan olarak kesinlikle brc diyorum arkadaşım

Bende Tartarini var...Memnunum.....

Şunu unutma Marka kadar takan usta da önemli.

Aynen katılıyorum. Babamda tempra vardı (VOLTRAN marka LPG), Bende palio vardı (Atiker marka LPG), Babamın arabası LPGden dolayı bir kere teklemedi. Benim araba sanayiden çıkmıyordu. Hatta babam dalga geçerdi. "ne o sanayide ustalarla voltranı oluşturamadınız mı halen" diye. en sonundan Atikere şikayette bulunmuştum adamlar sallamadı. Tüketici haklarına başvurdum. Tutuştularda istanbuldan Aydına geldiler ekiple sırf benim araca bakmak için. En sonunda USTA (işcilik/montaj) hatası olduğu anlaşıldı!.
Herşeyden önce Usta ara eminimki burada sizinle aynı bölgede oturan ve LPG taktıran arkadaşlar vardır. Sorun soruşturun, zaten fiyatları en fazla +100TL -100TL oynar. Uzun çapta 100TL hiç bir şey

Son düzenleme:
teleflex'i incele mutlaka farkı göreceksin :D

Geri