lpg li araç kullananlar opelciler gazı nerden alıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erenalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende beklemedeyim bakalım depo boşalana kadar boşalsın bakalım ne kadar gidecek? Önceden bir tank ile son dibine kadar 250 KM şehir içi yapardım... şimdi 140 oldu ama yarım da...

güncel

bence..

aşağı yukarı hepsini denedim. uzun yolda 90-100 km/saat ortalama ile 45 lt gaz 430 km gidiyor. genelde hepsi aynı ya da yaklaşık çıktı. o yüzden güvenal a gidiyorum artık. üstelik taksici arkadaşlarım da güvenal ı tavsiye ettiğine göre vardır bi hikmeti..

Yıllardır Opet alıyorum LPG' yi takan usta aygaz al demişti bende bugüne kadar hiç sorun yaşamadım geçenlerde şeytana uyup milangaz aldım bir sıkıntı çıkarmadı ama full depoyla 550 km giden araba aynı şartlarda 450 km' yi anca gördü artık kolay kolay değiştirmem

bende devamlı aygaz alıyordum ama euro olduktan sonra motor daha sesli çalışınca milangaza döndüm bende de tam aksine aygazdan daha çok km yapıyor ama araç çekişten biraz düşüyor. En son izin dönüşü otoyoldan rastgele bir gaz aldım kötü yakıt arızası oluşturmuş bilgisayardan sildirdik. anladımki marka yı hatta istasyonu bile değiştirmeyeceksin.

Termopet,Lukoil,Shell diye gider sıralamam ... ;)

En guzel gaz aygaz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tp nin gazı iyidir,Lukoil fena değil;Milangaz da oldukça temiz ...

mümkün oldukça opetten alırım yoksa petrol ofisinden alırım.

BP alan yok mu yaw?

Geri