lpg de rolantide tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan u555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

u555

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam .
94 model astra 1.6 si gl aracıma 1 ay önce lpg taktırdım.
Sorunum rölantide ve gaz pedalından ayagımı çekince tekleme yapıyor.servis araç 8 valf olduğu için yapacak bi şey olmadığını söylüyor.Benzinde kullanırken bir sıkıntı olmuyor.Buji ve buji kablolarımı değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor.
Bu sorunun sebebi aracın gerçekten 8 valf olmasımı yoksa montajda bi sorun olabilirmi ? Yada aracın başka bi sorunu olabilir mi ? Teşekkürler

hava kacagı vardır
hava fıltresını kontrol et gerekırse etrafını sar bantla duzelır

buna benzer sorun bende de var,92 model vectra var bende pg de araba boğularak çalışıyor ve az öncede lpd de hiç çalışmamaya baladı benzinde bi sorun yok yani araba giderken gaz yemiyor,buji ve buji kablolarını değiştim ama hala aynı,henüz çözemedim.banada yardım edersenız sevinirim.saygılar

hava kacagı vardır
hava fıltresını kontrol et gerekırse etrafını sar bantla duzelır

Denedim pek bi fark olmadı :confused:

alakası yok benim araba 16 valf lpg de devir saati hiç durmuyor bazen stop ediyor bazen gaz yemiyor bazen tekliyor bobin değişti olmadı benzinde saat gibi anlamadım valla

selam .
94 model astra 1.6 si gl aracıma 1 ay önce lpg taktırdım.
Sorunum rölantide ve gaz pedalından ayagımı çekince tekleme yapıyor.servis araç 8 valf olduğu için yapacak bi şey olmadığını söylüyor.Benzinde kullanırken bir sıkıntı olmuyor.Buji ve buji kablolarımı değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor.
Bu sorunun sebebi aracın gerçekten 8 valf olmasımı yoksa montajda bi sorun olabilirmi ? Yada aracın başka bi sorunu olabilir mi ? Teşekkürler

lpg kiti sıralımı yoksa mikserlimi; eğer mikserliyse zaten ön panjurla hava filitresi kutusu arasındaki hortumu çıkarmak yada ucunu arka tarafa uzatmak ve daha sonra ayar yapmak gerekir; mikserli lpg bu araçlarda rölanti ayarlayıcısına zarar verebiliyor ya da gaz kelebeğini bozuyor; eğer problem benzinde olmuyorsa ya ateşleme sistemiyle ilgili ya da regülatörle ilgili bir sorun vardır; mikserde de problem olabilir; eğer sıralı sistem kit takılıysa kalibrasyon ayarına baktırmak gerekir; sıralı sistemde hava filitresinin hava girişleriyle oynamak gerekmez....

uzerındekı sıstemı yazarmısın duzmu sıralımı hangı marka

sıralı sistem

lpg enjektörlerini kontrol ettirin .. arkadaşımada aynısı olmuştu ... bi baktırın derim

İlk taktırdığımda değiştirdim bi şey değişmedi.Bi süre daha böyle binmeye devam.Bu da kulaga küpe olsun bilmediğin bir yerde lpg montaji yaptırma.

Geri