lpg de rolanti sorunu

muratsuer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim arabam 97 model vectra cd.Voltran sıralı sistem lpg var.aracım benzinde iken rolantide bir sorun yok fakat lpg ye geçtikten sonra şehir içerisinde ikinci viteste sürekli bir gaz verme durumu var.Bu yüzden şehir içi kullanımda sıkıntı yaşıyorum.lpg ninde bir rolanti ayarı varmı?ne yapmam gerekiyor .Şimdiden teşekkürler..

tam olarak kendi kendine gazmı veriyo arac, eger öyleyse elektronik rölenti ayarlıyıcısı bozuktur söktürüp temizletebilirsiniz.düzen tutmazsa yenisi almak kacınızmaz (eger arıza benim dediğim gibiyse)

sorun sadece LPG ye geçtiğinde varsa , montajı yapan yere git ve laptop ile ayarlarını kontrol ettir..

bence benzindede yapıyodur ama benzinde arıza pek anlasılmaz,bendede var sorun benzinde anlasılmıyacak derecede az yapio ama lpg ye gecince farkedilir hale geliyo

benzinde sorun kesinlikle yok eminim çünkü benzinde giderken ayağımı gazdan çektiğimde araç neredeyse stop edecek duruma geliyor.Lpg de ise kendi kendine hiç gaz vermesem bile ahatlıkla yokuş bile çıkabiliyor.

celaleddin senin dediğin gibi olabilir birde ona baktırıyım.Teşekkür ederim.

lpg ciye bi uğrayın derim ... daha sonra kelebek boğazını vs. temizletin...

Geri