Liqui Moly 5 30

Trabzon'daki satıcı kim usta? ayrıca 15 binde bakım yapıp o yağı koyacağına 7 binde bir yağ değişimi yapıp GM koy yarı fiyatına bence daha mantıklı

madeniyağ.net diye bir firma 1 yıldır yağ alıyorum. 5000 de bir değiştiririm yağını aracımın. rengi değişmeye yeni başlamış oluyor ben değiştirirken. 70şer liralık 2 bidon alıyorum bir dahaki bakıma bir bidon daha alıyorum elimde devamlı yağda kalıyor.

yağa verilen paraya hiç acımadım acımamda bence sizde acımayın.motordaki önemi tartışılmaz. GM hiç kusura bakmasın yağı bence 5 para etmez.Gm yağ kullanılmış sökülen motorlara denk geldim servislerde motorların içi hiç hoş değildi. opel motorları ülkemizin yaz koşullarına zaten uygun üretilmemiş sıcak çalışıyorlar birde yağ kalitesiz olunca bence yazık arabalarımıza... biraz araştırayım lique moly nin uygun fiyatlısına denk gelirsem paylaşırım burdan.
Ben lique moly bulması sorun oluyor diye castrol edge 5-40 fst alıyorum artık.En olmadı sizde öyle yapın.Trabzondaki bir yağ satıcısının internet sitesinden 65-70 lira gibi bir rakama alıyorum 4 lt sini.

Ben de açıkçası az önce aracımla giderken düşündüm. Bu arabayı yaz kış sağa sola git gel, dur kalk vs vs birçok durumla karşı karşıya kalıyor. Hele ki dizel araçla kısa mesafeler motoru bi hayli yoruyor. Ama ne yapayım, evimle işim arası 15 dakikalık yol, motor tam ısındı ısınacak, kontak kapatmak zorunda kalıyorum. O nedenle kaliteli bir yağın ben de aracın ömrünü olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Öte yandan, 5 40 FST sizin bahsettiğiniz sitede bulmuştum ancak Liqui Moly gibi bir yağı da denemeyi çok istiyorum... Hiç olmadı bir kere alır denerim, sonuçta viskozite değişmeyecek... Olmazsa 5 40 dan devam ederim sürekli... İlgilendiğiniz içinse teşekkürler, daha uygun fiyata bulursanız Liqui, lütfen paylaşın..

Ha bu arada bugün Opel Türkiye ye attığım bir mesaja cevap geldi. Daha önce başka bir başlık altında münazara etmiştik, şanzıman yağı ne zaman değişir, kaç km de değişir, değişmesine gerek var mıdır gibi... Aradıklarında, buna servisiniz karar verecek dediler. Ben de dedim ki, kitapçıkta değişim periyodu ile ilgili bi bilgi yok, öyle bir yerde öyle bir cümle kurmuşlar ki nereye çeksen gider... Şöyle sorayım dedim; Şanzıman yağının, şanzımanda sıkıntı olmadıkça değiştirilmesine gerek var mıdır? Yoktur diyebilirz dediler, kafam dağıldı gibi :)

madeniyağ.net diye bir firma 1 yıldır yağ alıyorum. 5000 de bir değiştiririm yağını aracımın. rengi değişmeye yeni başlamış oluyor ben değiştirirken. 70şer liralık 2 bidon alıyorum bir dahaki bakıma bir bidon daha alıyorum elimde devamlı yağda kalıyor.

almış olduğun ürünlerde geçen fatura adresi var mı? yani firma adı ve fatura adresi. Direk gidip elden yağ alayım :D hemde bakarım nedir ne değildir

almış olduğun ürünlerde geçen fatura adresi var mı? yani firma adı ve fatura adresi. Direk gidip elden yağ alayım :D hemde bakarım nedir ne değildir

faturasını bulabilirsem (işime yaramadığı için genelde atarım) tabiki bilgi veririm. en olmadı sitenin (madeniyağ.net) iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

ya adam adres vermemiş iletişimde bi de telefonla felan sormayayım direk tikanına gideyim dedim :D fiyat farkedecek mi_? :D

ya adam adres vermemiş iletişimde bi de telefonla felan sormayayım direk tikanına gideyim dedim :D fiyat farkedecek mi_? :D

Fiyat farketmez ama piyasada bu yağı en ucuza satan kişidir. Bi yerde distribütör olduğunu okumuştum Karadeniz Bölgesi'nde...

adres vermemiş olmasından dolayı bende tereddüt etmiştim alırken. sonra dayanamadım sipariş ettim. yağa baktım bidona baktım piyasadakilerle birebir aynı. yağı kullandım 5000km boyunca baktım sıkıntı yok. çakma sahte yağ olsa 5000 km de belli ederdi sanırım kendini.o yüzden yağ alıcağım zaman direk oraya bakıyorum artık. arayıp adres isteyin yada direk mesaj falan atın adreslerini gizlemezler sanırım :)

Geri