Küçük Bir Hadise

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UnStabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Küçük Bir Hadise

Büyük Geçmiş Olsun Kardeşim...

Emrah64 link' Alıntı:
bende kotugu dibine kadar indiriyordum hatta olsa daha da indirecektim ama gercekten cok tehlikeli bir davranıs bencede en iyisi gerektigi kadar yükseltmek ben artık yatarak kullanmıyorum oturarak kullanıyorum :)
Ben artık eski binek tipi renoult lardaki gibi kullancam arabayı ;)

mrt54 link' Alıntı:
Büyük Geçmiş Olsun Kardeşim...
sağolasın lardeşim küçük de olsa büyük de allah kimsenin başına vermesn

UnStabLe link' Alıntı:
sağolasın lardeşim küçük de olsa büyük de allah kimsenin başına vermesn
evet eminim cok zordur insanın sanki canından can gidiyor valla Allah muhafaza.ALLAH DAHA BETERİNDEN SAKLASIN İNSALLAH

Çok geçmiş olsun, insan gözü gibi esirgediği arabasına zarar gelince haliyle sinirleri tavan yapıyor.

büyük geçmiş olsun,etek kısmı yani pütürlü kısım malesef düzeltme olmuyor kesilip yeni parça ek oluyor veya kalın bir macun dolgusu ile pütür verilip boyanıyor ve en önemlisi araç altı şase bölgesi eğilmesi ölçüm yapılmalı aracın stabilitesini bozacak veya dayanımını etkiileyecek bir hasar varmı diye.

Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi geçmiş olsun

geçmiş olsun bende koltuğu çok indiriyorum ön hiç görünmüyo aslında ALLAH korusun arabalarımızı ve bizi..

Çok geçmiş olsun.Nasıl bir çukur o öyle ya. ???Bide eşkişehirde mi oldu bu? Bende eskişehirde okudum üniversiteyi,ama çıkaramadım resimden o yeri.Bide tavsiyem şase işini hafife alma iyi bir ustaya göster bence.Şase çok önemli.

Geri