Komple ön tampon fiyatı hakkında ?

RüzgarGülü

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün sabah ufak bir kaza atlattım. Ön tamponun alt kısmı ve farın köşesinin denk geldiği yerler çatladı. Alt kısımdaki panjur kırılmış. 15 Bin bakımına gideceğim 1 kaç haftaya gitmişken komple ön tamponu panjurlarla beraber değiştirsem ne kadar fiyat isterler acaba ? Bir de ön farlarda buğulanma sizde de oluyor mu ?

Ynt: Komple ön tampon fiyatı hakkında ?

Geçen gün servise sorduğumda ön tampon için 1000 TL'yi bulur dediler makyajlıda.

2012 Model Abi benim araç makyajsız yani. Peki sadece panjurlar için ne kadar isterler ki ?

O konuda fikrim yok ne yazık ki. Ben komple ön tarafı makyajlıya çevirsem ne kadar patlar dediğimde toplam 2000-2500 gibi bir rakam demişlerdi, 1000 tampon dediklerine göre kalanı sinyaller, ızgara, panjur falan olsa. Her birine 250-350 olabilir belki.

Sağol abi verdiğin bilgiler için. Olmazsa bende makyajlıya çeviririm ya.

Valla el atmışken süper olur. ((:

sahibinden.com da cikmacilarda rahatlikla bulabilirsiniz,hatta birsuru ilan geliyordu astra j tampon dolu/bos gibi.yanlis hatirlamiyorsam 200 tl civari bsydi.arastirirsaniz cok uygun fiyata kapatabilirsiniz bu durumu diye dusunuyorum

Cikmacilara muhakkak bakin.arkadasin dedigi gibi suru cikmaci bulabilirsiniz nette.

Bir arkadaşım Opelde Çalışıyor bir çok parça mevcut oluyor ellerinde. Elinde çıkma tampon varmı diye sorabilirim istiyorsanız

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler. Dün farkına varamamışım çok ciddi bir durum yok fotoğraflarını çektim. Izgara değişse yeter sanırım. Diğer yerler ufak boyalarla hallolur sanırım.

attachment.php

Burda farın köşesinin denk geldiği yerde sanırım ufak bi çatlak var. Farın kendinde bişey yok ama sanırım yerinden çıktı biraz oynuyor.
attachment.php

Izgara kırık. Alt kısım yine ufak bir boyayla halledilir sanırım.

Geri