koltuk gıcırtısı

gıcırdının giderilmesi icin yayların degismesi lazım yagladıktan bikac ay sonra tekrar eskisi gibi gıcırdıyo arkadaslar..

benimkinde fermuar yok,ama koltukların arka tarafı açılabiliyor heralde ama çekiştirmeye korkuyorum.acaba arka tarafı nasıl açılıyor veya başka bir yolu var mı?

ön koltukda gıcırdama bende de var benim koltuğumda nedeni yağlama falan değil onuda söyliyim burak gidip yaptırtabilirsin
bir koltuk için araba satma :D :D

bana servis dedi koltuğun orda bir yay varmış bu yay nedensiz şansa işde piyango gibi deforme oluyor özelliğini yitiriyormuş o gıcırdama ondan oluyormuş bana dediler basit bir şey ama koltuğu sökmemiz lazım aracın bir gün yatıcak dediler vakdim yokdu o kadar rahatsızda etmiyor dedim :)
yok hakan koltuk gicirdadigi icin satmamistim eski arabayi :) 1.6 yi satip 2.0 turbo aldim o yuzden :) zaten koltuk gicirtisi eskisinde de vardi bunda da var degisen bisey olmadi yani :) bende bi ara dosemeciye gittim ordaki usta da dedi koltugu sokucem butun baglantilarina bakicam falan dedi ama sokturmek istemedim. koltuk elektrikli, isitma sogutma var bi de koltukta havayastigi var. acikcasi guvenemedim :)

benimkinde fermuar yok,ama koltukların arka tarafı açılabiliyor heralde ama çekiştirmeye korkuyorum.acaba arka tarafı nasıl açılıyor veya başka bir yolu var mı?
ferrmuar bakısta gozukmuyor kanalları var fıtıl gıbı astra g koltuktarda aırbag oldugundan benımkı arkası acılıyo cıft taraflı ;)

Geri