Oncelikle merhaba, klimami actigimda bir tislama sesi geliyor ve sogutmuyor, ilk gaz bastirdigimda bu ses yoktu aradan 1 hafta gecti bu ses gelmeye basladi ve 10 15 saniye sonra kesiliyor ve klima sogutuyordu, aradan 1 ay gecince bu ses 1 dakika kadar surmeye ve klima az sogutmaya basladi, 1/5 ay gectikten sonra, bu tislama hic kesilmemeye ve klima sogutmamaya basladi, tanidik bir opel ozel sevisi var ona goturdum, kompresor kecesi gaz kaciriyor ve icinde gaz kalmamistir o yuzden sogutmuyor ve bu ses ondan geliyor, kompresorun degismesi gerekiyor dedi. Bu cevap beni tatmin etmedi ve gaz konulan sibobun siyah kapagini acip siboba tornavida ile bastigimda icinden basincli bir hava cikti, sonra gaz basincini olcturmeye gittim icine basilan gazin yaklasik %10 u kalmis. Sizce sorun nedir nereden kaynaklanir, eger kompresor kecelerindense tamiri varmidir, yoksa mecburen delphi klima alicam birtane, yada onerdiginiz daha iyi bir marka varmidir? Yada baska yerden kacak olabilirmi? A Simdiden cok tesekkurler.
Son düzenleme: