Klima gazi çikartilabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VECTRA99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRA99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Daha önceden aracıma fazla gaz basıldığı konusunda şüphem olduğunu, arabanın güçten çok düştüğünü vs. bahsetmiştim. Öğrenmek istediğim şey şu: Fazla gaz serviste çıkartılabilir mi, ya da kendimiz çıkartabilir miyiz bunu? Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Saygılarımla...

çıkartılıyor ama bence sen uğraşma bir servise götür ayrıca gazı basarken gelişi güzel göz kararı bastırma zaten uyuz olurum böyle ustalara opelin yetkili servisi bile böyle yapıyor. sen bir basınç göstergesi var onu taksın adam akıllı içinde rahat eder sende rahat edersin.

bir cihaz vardı benim gittiğim serviste. klima gazı giriş ve çıkışları bağlandı makineye. makine araçtaki gazı kendi içine aldı. miktarını da göstergesinde gösterdi. o cihaza bağlat. ayrıca gazı filtre ettiğini de söylemişti usta.

Elektronik cihazlarla daha net yaptırmak mümnük bu işi giriş çıkış yerlerini araca bağladıktan sonra araçtaki gazı çekip yerine opelin belirttiği kadar gaz basıyorlar.mesela bizim astrada 700gr diyor kaputu açınca ordaki bi sticker de yazar hepsi.

Arkadaşlar merhaba. Daha önceden aracıma fazla gaz basıldığı konusunda şüphem olduğunu, arabanın güçten çok düştüğünü vs. bahsetmiştim. Öğrenmek istediğim şey şu: Fazla gaz serviste çıkartılabilir mi, ya da kendimiz çıkartabilir miyiz bunu? Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Saygılarımla...

Aracınıza 900 gr gaz basılması gerekir zaten fazlasını almaz bence hiç uğraşmayın

benim corsa c de radyatörün sol tarafında siyah kapaklı birşey var sibop gibi ona basınca gazı tahliye ediyor ama ayarını iyi yap fazla boşaltırsan bu sefer soğutmaz

Gaz haznesi nekadarsa klima gazını okadar alır fazlası basılmaz zaten. Klima gazı opellerde 900 gr'dır fazlasını almaz. senin sorunun komprasördende kaynaklanıyor olabilir klima komprasörü yağsız kalmış olabilir iyi bir klimacı sorununu çözer. Geçmiş olsun.

Geri