bu normal bence araca daha fazla yuk bınıyor klima kompressörü yüzünden biraz yükselmesi gayet normal ama çok fazla yükseliyorsa problem vardır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aleyküm selam...benim dediğim olay sadece kılımada yapar 2.devir calışmaz..sizin sorunda ise farklı bişey var motor şase almıyor olabilir radyatör tıkanmış olabilir.2. devre zaten 98 de acar fan daha düşük yaparsan sürekli fan 2. devirde çalışır ve arac zengin karışımdan fazla yakar.Abine selam söyle çünkü bir krank sensörü ile ilgili bana ben bodrumdayken parça kod numaralarına kadar epc den çıkararak yardımcı olmuştu dönüşte size uğrayacaktım ama işler yoğunlaştı direk istanbula dönmek zorunda kaldım.
Yalnız Fan müşürü yinede değişmek zorunda kalabilirsin çünkü bende fanın iki devride çalışıyor ve o halde 100 ün üzerine çıkıyordu
mantıklı değil öle zaten sorun bu başka bişey değil.ömer bizim yanımızda calışyodu kalfamızdı (efe opel)bilmesi lazım ama anlayamadım neden öle yaptı....bende yaz başından beri giremiyorum siteye işler yoğunÇok mantıklı görünüyor; fırsat bulunca deneyeceğim bende; Nazilli'deki Ömer (Opel Ege) yapamazmıydı ki bunu? Geçenlerde baya sıkıntı çektim klima yüzünden; Keşke bunu daha önce yazsaydında ya sana yada Ömer'e yaptırsaydım; Bilgi için teşekkürler...
aynen 2.devre çalışmıyorsa sorun %100 bu dur.ama çalışıp genede düşmüyorsa ya motor şase almıyor yada başka sorun var.radyatör tıkalı olabilir termostat acmıyor olabilir vs vsRadyatör fanının 2. devresi zaten belli bir ısıya gelince devreye giriyor. Benim anlamadığım bu 2.devresi çalışmayanlar içinmi tavsiyede bulunuyorsunuz?
aynen 2.devre çalışmıyorsa sorun %100 bu dur.ama çalışıp genede düşmüyorsa ya motor şase almıyor yada başka sorun var.radyatör tıkalı olabilir termostat acmıyor olabilir vs vs
ömer bizim yanımızda calışyodu kalfamızdı (efe opel)bilmesi lazım ama anlayamadım neden öle yaptı....bende yaz başından beri giremiyorum siteye işler yoğun![]()
Klima fan müşürünü değiştirtin, ben değiştirttim sorunum çözüldü.