Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'de çok yaygın değil ama alan pişman olmuyor. lastik almaya gittiğimde oradaki satıcı nokianı çok övdü ve araştırmamı önerdi, araştırdıktan sonra paraya kıyıp aldım, şimdi de iyiki almışım diyorum...
Kesinlikle değer, ben Erzurum'da yaşıyorum ve mecburen alıyorum ama daha Batı'da da yaşasam mutlaka kullanırdım... Tek zararı biraz yakıt artışı, onun haricinde asla lastik sesi, uğultu vb. yok... Hamuru gayet güzel.
Ayrıca bir dönem (2006) Amerika'da satılan GOLF MKV GTI (2.0 TFSI) ile stock olarak Kumho marka lastikler sunuldu, ben de o yıllar oradan etkilenip bu markaya yöneldim ve gayet memnumum
Şuanki aracımın (1.3 Sport J )üzerinde de Kumho kış lastiği var henüz fotoğrafını çekmedim ama eski aracımdan bir örnek göstereyim:
İstanbulda olupta kis lastigi kullanan varmi yilda 1-2 kez kar yagiyor zaten o zamanda araci cikarmiyorum simdiye kadar hic kullanmadim eksikliginide hissetmedim cok gerekli oldugunda da zincir taktim
İstanbulda olupta kis lastigi kullanan varmi yilda 1-2 kez kar yagiyor zaten o zamanda araci cikarmiyorum simdiye kadar hic kullanmadim eksikliginide hissetmedim cok gerekli oldugunda da zincir taktim
Uğur abi ile görüştük. yarın benim aldığım bayiyi aricam ellerinde varsa Uğur abiye dönüş yapcam forumdan başka düşünen varsa onlarada yardımcı olurum iyi akşamlar.