• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

4 Mevsim Lastik İçin En Uygun Fiyat ve Kalite Öneriniz Nedir?

Sedat Yıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar 2020 model 1.5 Dizel otomatik Crossland X aracım için 21/50 R17 4 mevsimlik lastik alacağım. Emekliyim, tek gelir maaş olunca, mecburen en uygun fiyat ve kalite lastik almak istiyorum. Bu konuda bana marka ve alabileceğim yer önerebilir misiniz?
Bi3 çok yerli ama ismi yabancı isim gibi lastikler var. İnternete araştırınca, nalınada vuran var mıhınada. Kafa allak bullak oldu. En doğru bilgi ve öneriyi siz değerli arkadaşlardan alabileceğimi düşündüm.
Hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Aracımı aldığımdan bu yana altındaki orijinal lastikleri Bridgestone, araç 41 bin km'de ama, lastiklerin her yeri kılcal damar şeklinde komple çatlak. Yıllardır aynı yer ve şartlarda kullandığım araç ve lastiklerden ilk defa böyle çatlayan lastik gördüm. Bu 13'üncü aracım oldu.

merhaba sedat bey. 5 yıl eski aracımı kullandıktan sonra ani gelişen bir alışveriş neticesinde satıldı ertesi gün yeni bir araç aldım. Allah herkese kazasız belasız borçsuz almayı kullanmayı nasip etsin. giden araçta 5 yıl viking four tech dört mevsim kullandım yaz kış takma sökme derdi olmadan çok rahat ettim. her koşulda bana fazlasıyla hizmet etti. aldığım aracın üstünde fabrikanın taktığı lastikler vardı henüz 10 bin km yapmış yazlık. ben de kış başlamadan viking four tech plus ile değiştirdim. eskileri de sattım. bana da çok makul bir rakama gelmiş oldu böylece. ben internetten ancak bulup aldım her yerde satılmıyor. siz istanbul' da bulabilirsiniz belki. araştırın. öncekiler fransa üretimi idi şimdikiler portekiz üretimi. continental ürünü lastikler. fiyat diğer 4 mevsimlere göre uygun.

• Beğen
Tepkiler: Sedat Yıldırım
Geri