kırmızı antifriz

Demek ki bizim sorunların sebebide kırmızı antifriz miş :dil: değiştirmediğim (ahtapot dahil) hortum kalmadı. Önceden beri yağ eksiltmemiz vardı sebebi bu mudur bilmiyorum sanırım conta testi yaptıracağız. Bu testi Ankara da nerede yaptırabilirim ?

eğer araç uzun süre su ile kullanılıp sonrasında hiç farketmez kırmızı yada yeşil antifiriz koyarsanız, bir sürü yerden kaçırır,

normalde, delik bir yer sudaki kireç sayesinde bir kaç günde kapanıyor, sende sonra antifirizi basınca o kireçle kapalı delikler birbir açılır

kırmızı antifiriz suçsuzdur :)) kırmızı yeşile göre çooook daha uzun ömürlü

kullanıyorum, 2 sene önce yeşili boşalttırıp, 3lt kırmızı üzerini su ile tamamladım, bu senede gene kırmızıyı boşalttırıp 3lt gene kırmızı koyup üzerini su ile tamamlattım araç 2001 model

kullanıyorum, 2 sene önce yeşili boşalttırıp, 3lt kırmızı üzerini su ile tamamladım, bu senede gene kırmızıyı boşalttırıp 3lt gene kırmızı koyup üzerini su ile tamamlattım araç 2001 model

benim araç ta 2000 model, içinde kırmızı antifiriz var. kışa girmeden değiştireceğim. sizin araçta hangi markanın antifirizi kullanıldı acaba?

Yesil varken kirmizi ilave edersek ya da tersi durumunda ne olabilir? Sakincasi var mi?

ben kalitesine inandığım her marka antifirizi kullanırım, ama aracıma gm marka koydum, shell,bp, vb her marka olabilir.

yeşil ve kırmızıyı karıştırmamak lazım, birbirleri ile reaksiyona girebilir

yaw hocam 2 senedir kırmızı var. bu senede ekleme yaptırdım şimdi bi kurt düştü içime.99 vectram var boşaltayım mı sizce? o derece mi yani ?

ben ağustosta değiştirdim gm marka kırmızı antifiriz konuldu. bir sıkıntı yok.

Rengin bir önemi yok, tamamen şehir efsanesi. Kaliteli olduktan sonra her marka renk konabilir.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Geri